Wild Goats
guanyador
Engresca't 2017

Va tocar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Winl Goats

LeeBeats
guanyador
Engresca't 2017

Va punxar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Lee Beats

Ampliació d'inscripcions!

Atenció, engrescats! Des de l'organització del concurs creiem adient allargar el termini d'inscripcions d'aquesta edició fins el dia 7 de gener del 2014. Veient l'activitat frenètica que hem tingut a la web en els aquests últims dies creiem convenient allargar uns dies més per a que tots aquests que estan païnt els torrons puguin acabar d'inscriure's sense tantes presses.

Aprofitem per desitjar-vos un molt Feliç any 2014!

A.C.Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Resum 3a Setmana Inscripcions

El període d'inscripcions per l'Engresca't 2014 ha superat l'equador i continua el bon ritme anunciat en els darrers dies. Des de l'AC Telecogresca creiem que aquest fet és molt beneficiós, tant per l'organització com pels participants, ja que el prestigi i el reconeixement del concurs creix dia a dia. Actualment hi ha 77 grups i 14 DJ inscrits tot i que encara falta una setmana per tancar el cicle d'inscripcions.

Cal aprofitar aquests dies festius per seguir difonent l'Engresca't 2014. Nosaltres no descansarem ni un moment per a aconseguir-ho, esperem que vosaltres tampoc.

Moltes gràcies i bones vacances!

A.C.Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Resum de la 2a Setmana d'Inscripcions

Continuem en període d'inscripcions per l'Engresca't 2014!

Tot just començada la segona setmana, la participació segueix creixent a molt bon ritme. Si la setmana passada parlàvem de rècord, aquesta estem trencant tots els pronòstics, arribant a les 100 inscripcions entre grups i DJ i amb un nivell de visites al web que no havíem viscut mai.

 

Però encara falta aquell amic teu que t'escalfa l'orella amb la guitarra quan vas a fer una cervesa a casa seva, o l'altre que cada vegada que el veus et fa escoltar la cançó de la que acaba de fer un remix.

Recorda que la inscripció és gratuïta: no hi tens res a perdre!

T'hi esperem!

A.C.Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Resum de la 1a Setmana d'Inscripcions

Ha enllestit la primera setmana d'inscripcions a l'Engresca't! Després d'uns trepidants primers dies continuem aquest termini amb rècord de participants. Més d'una trentena de grups ja s'han unit a la iniciativa i esperem que la participació segueixi creixent fins la clausura d'aquesta primera etapa.

Concert Engrescat't

Com ja sabeu el grup i el DJ guanyadors seran els afortunats de poder tocar en viu a la propera Telecogresca i tindran l'oportunitat de gravar un disc. Per tant ja podeu anar avisant als amics i col·legues que sempre donen la tabarra amb la seva música i obligueu-los a apuntar-se! El balanç d'enguany està trencant amb totes les prediccions i es pronostica un concurs i una festa inoblidables, no us ho podeu perdre!

Segueix llegint

Què va passar l'edició anterior?

Ja sabeu que va passar a l’edició anterior de l’Engrescat?

Va ser la cinquena edició i a més a més molt innovadora! Es va crear una nova disciplina del concurs, l'Engresca't per a DJ. Els dos formats es van complementar per aconseguir un total de 180 inscrits i es van superar tots els registres amb més de 38000 vots a la nostra pàgina web. La final compartida entre grups i Djs a la Sala Salamandra amb un format innovador de 4 hores de música ininterrompuda va coronar a DJ Marvin i Bonobos. Tota la final va ser enregistrada en Full Hd cortesia dels nostres col·laboradors d'AVED i està penjada al nostre canal de Youtube.

Vols ser tu el següent?

 

 

Bonobos a la TelecogrescaBonobos tocant a la telecogresca

Segueix llegint

Inscripcions

77 bandes inscrites

59 DJ inscrits

17154 vots a bandes

5517 vots a DJ