Wild Goats
guanyador
Engresca't 2017

Va tocar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Winl Goats

LeeBeats
guanyador
Engresca't 2017

Va punxar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Lee Beats

L'Engresca't 2014 obre inscripcions

I un any més torna l´Engresca’t, el concurs  de grups i DJ emergents que organitza l’Associació Cultural Telecogresca!

La sisena edició del concurs obre avui dia 1 de desembre el seu període d'inscripcions per brindar la possibilitat a tots els grups amateurs de caire nacional, indiferentment de l’estil de música, de tocar a la Telecogresca 2014. Gràcies a l'èxit que va tenir en la darrera edició la nova modalitat de DJ, aquest any hi continuarem comptant i apostant en ella.

Un fet a destacar d'aquesta nova edició que avui comença, és que l'Engresca’t 2014 estrena un nou web, que volem convertir en un punt de confluència de tots aquells que es considerin amants de la música emergent. En aquest web hi podreu trobar un complert fil de notícies on parlarem del concurs i de tot el que el rodeja. A part del fil de notícies hi estrenem un blog d’opinió on uns  rodaescenaris escriuran i explicaran les seves impressions sobre la música d’aquells grups potser poc coneguts, però que ja roden pels escenaris del país. Amb aquest projecte es busca una mirada jove i no contaminada per les grans modes musicals. Una mirada que fixi el punt de mira en el que realment és important, la qualitat musical, el directe, la performance, la trajectòria i el futur que els hi contemplem. Esperem apropar-vos a la música emergent de la forma més humil i sincera possible.

Així doncs, si teniu un grup o sou DJ no deixeu passar aquesta gran oportunitat de participar en un concurs com aquest. Els finalistes tocaran el dia de la final a la Sala Salamandra per a 400 persones i un jurat format per professionals de la música i l´espectacle. A més, rebran una gravació de la seva actuació en la final. Pels guanyadors, el premi a part de formar part del cartell de la Telecogresca 2014, la millor festa universitària del país, també comptarà amb la gravació d’un EP amb l’estudi Casafont i la masterització de la seva gravació per Hit Makers Mastering. En el format de DJ aquest any iniciem una atractiva col·laboració amb l’escola EUMES.

Per qualsevol dubte referent als detalls del concurs, podeu consultar aquí les bases o  el calendari de l'edició que estrenem avui.
I no oblideu que teniu fins el dimarts 31 de desembre per entrar a formar part de l'Engresca't 2014! Feu ús del compte de Twitter @engrescat_tgk per seguir les notícies del concurs dia a dia!

 

AC Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Inscripcions

77 bandes inscrites

59 DJ inscrits

17154 vots a bandes

5517 vots a DJ