Wild Goats
guanyador
Engresca't 2017

Va tocar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Winl Goats

LeeBeats
guanyador
Engresca't 2017

Va punxar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Lee Beats

Modificació calendari Engresca’t 2016

Degut als problemes que hi ha hagut a la web durant aquests dies ens veiem obligats a modificar el calendari del concurs, que passa a ser el següent:

  • Les inscripcions estaran obertes fins el proper dimecres 23 de desembre a la nit.
  • Els participants inscrits tindran fins al dissabte 26 de desembre per a acabar de completar els seus perfils.
  • El diumenge 27 a la tarda s’obirà la primera fase de votacions.
  • La nit del 30 al 31 de desembre els participants amb més de 50 vots passaran automàticament a la segona fase de votacions, que durarà fins el 10 de gener tal i com estava previst.
  • La resta de dates es mantenen.

Lamentem els problemes que això pugui ocasionar als artistes ja inscrits i esperem que permeti inscriure als que no ho han pogut fer encara.

A.C. Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Resum de la tercera setmana d’inscripcions

El període d'inscripcions per a l'Engresca't 2016 està arribant a la fi i continua creixent la participació. No obstant cal aprofitar aquests últims dies per seguir difonent l'Engresca't 2016. Nosaltres no descansarem ni un moment per tal d’aconseguir-ho, esperem que vosaltres tampoc.

Moltes gràcies a tots els que us heu inscrit, i per als que encara esteu dubtant, recordeu que els guanyadors tocaran a la Telecogresca, on l’any passat hi van haver més de 12.000 assistents i aquest any ha venut més de 1.000 entrades en un sol dia de venda.

#jomengresco

A.C.Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Resum de la segona setmana d’inscripcions

Continuem en període d'inscripcions per a l'Engresca't 2016!

Tot just començada la tercera setmana la participació segueix creixent, però encara falta aquell amic teu que t'escalfa l'orella amb la guitarra quan vas a fer una cervesa a casa seva, o l'altre que cada vegada que el veus et fa escoltar la cançó que acaba de produir.

Recorda que la inscripció és gratuïta: no hi tens res a perdre!

T'hi esperem!

 

A.C.Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Resum de la primera setmana d’inscripcions

Ha enllestit la primera setmana d'inscripcions a l'Engresca't! Després d'uns trepidants primers dies ja tenim inscrits 11 grups i 9 DJ productors! Mentre alguns d’ells estan acabant de completar el seu perfil, esperem que la participació segueixi creixent fins la clausura d'aquesta primera etapa, que serà el 19 de desembre.

Com ja sabeu el grup i el DJ guanyadors seran els afortunats de poder tocar en viu a la propera Telecogresca i, a més, el primer tindrà l'oportunitat de gravar un disc i el segon s’emportarà un curs valorat en 600€. Per tant ja podeu anar avisant als amics i col·legues que sempre donen la tabarra amb la seva música i obligueu-los a apuntar-se! Aquest any es pronostica un concurs i una festa inoblidables, no us ho podeu perdre!

#jomengresco

AC Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Inscripcions obertes!

Avui, 22 de novembre, hem obert les inscripcions de l’Engresca’t 2016. Tots els grups i DJ productors emergents ja us podeu inscriure des d’aquesta mateixa pàgina web!

Recordeu que els guanyadors del concurs passaran a formar part del cartell de la Telecogresca 2016. Però no només això, el grup guanyador també comptarà amb la gravació d'un EP amb l’estudi Casafont i la masterització d’aquest per Hit Makers Mastering, i el DJ productor també guanyarà un curs valorat en 600€ a l'escola EUMES.

Per a optar a aconseguir tot això només cal que us registreu en aquest web, inscrigueu un artista seguint els passos indicats i completeu el perfil amb les dades, cançons i imatges necessàries. Llavors procedirem a validar el perfil.

Si teniu qualsevol dubte referent als detalls del concurs podeu consultar aquí les bases dels grups i aquí les dels DJ.

 

AC Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Inscripcions

77 bandes inscrites

59 DJ inscrits

17154 vots a bandes

5517 vots a DJ