Participacions

Engresca't 2017

Informació

Arlon Vibes

Estil
Dance, House, EDM
Ubicació
Barcelona
Pàgina web
https://soundcloud.com/arlon-vibes

L´Óscar López, més conegut pel seu nou nom artístic "Arlon Vibes", és un dels joves artistes catalans, que lluiten per fer el gran salt a l'escena musical electrònica.

Els seus inicis en la música comencen amb 15 anys, com a guitarrista d'un grup, on el seu gran talent el va portar a tocar en diferents grups, en bars i sales musicals. Però als 18 descobreix la música electrònica i la seva vida canvia, per començar una nova etapa com artista.

Amb 19 anys comença l'etapa com a "Oscar Lopez" en el món de la producció musical per definir el seu estil propi i en 2015 quan després de participar en diferents "Remix Contest", aconsegueix marcar-se un top 30 en el Remix Contest de Revealed del track "Feel Your Love".

Finalment en 2016 comença el seu gran any, on guanya el "Remix Contest dels Madness Gangsters i en Sergi Domene, del track Sorry Mom". Aconseguint la primera posició amb la col·laboració del seu bon amic Rikbot. Però això no acaba aquí, després de l'èxit va veure que ja existia un artista amb la seva identitat, per això decideix fer un canvi i començar una nova etapa amb el nom artístic "Arlon Vibes". Al cap d'uns mesos s'estrena amb el nou nom i guanya el "Remix Contest del track One More Chance de Marsal Ventura", de nou amb la primera posició.

Parlar d'Arlon Vibes és parlar de talent i passió per la música, les seves produccions han sonat a Flaix Fm i comte amb el suport de grans artistes com Marsal Ventura, Madness Gangsters i Sergi Domene entre altres.

Se'ns dubte ha sigut un gran any per ell i que millor forma d'acabar-lo que actuant en el festival musical universitari més emblemàtic del país, la Telecogresca 2017.

Membres

Óscar López
Dj/Productor

Multimèdia

TítolArtistaOpcions
 Sessió Engresca't 2017 (mixed by Arlon VibesArlon Vibes

Track list

1. (00:00 - 03:03) MADNESS GANGSTERS & Sergi Domene - Sorry Mom ft. David Ros (Rikbot & Oscar Lopez Remix) [1R REMIX GUANYADOR]
2. (00:03 - 06:55) Galantis & Hook N Sling - Love On Me (Galantis & Misha K VIP Mix)
3. (06:55 - 10:14) Marsal Ventura feat.Aili Teigmo - One More Chance (Arlon Vibes Remix) [1R REMIX GUANYADOR UNRELEASED]
4. (10:14 - 11:47) Arlon Vibes - ID (Original Mix) [PREVIEW *Tema Propi]
5. (11:47 - 15:47) Paris Blohm - Something About You (Original Mix)
6. (15:47 - 18:24) The Chainsmokers ft. Halsey - Closer (Simone Castagna Remix)
7. (18:24 - 20:00) Martin Garrix & Mesto - Forbidden WIEE (Arlon Vibes Mashup)