Ja tenim guanyadors!

Després de celebrar la gran final, tenim els nous guanyadors de l'Engresca't 2017, que estrenaran els escenaris de la Telecogresca el proper 1 d'abril al Parc del Fórum! 
El guanyador de grups es Wild Goats i de DJ LeeBeats, ja els podeu anar escoltant, perquè ho peten molt fort! També volem reconèixer el mèrit d'arribar a la final dels altres grups, Despojos de Poeta, Seikos i Mr Baxter; i DJ, Sólo Nosotros i Zad & Kandish; que també ho van fer molt bé!
 
Esperem que us gaudíssiu de la final tant com nosaltres i us esperem a la Telecogresca!
 
 
AC Telecogresca - Engresca't

 

Segueix llegint

Arriba la gran final

Comença la setmana de la final de l’Engresca’t 2017, i l’engeguem amb moltes ganes! Aquest divendres dia 10 de febrer tindrà lloc a l’Espai Jove la Fontana, al barri de Gràcia, la final del concurs de grups i DJ de la Telecogresca, que començarà a les 21 h, obrint portes a les 20,30 h i s’allargarà fins les 2 h de la matinada del dissabte.

A part d’escoltar els finalistes, recordeu que tots i totes podeu participar en les votacions d’aquests, juntament amb el jurat, així com optar a guanyar una panera ben farcida de regals musicals. Per fer-ho, cal marcar assistiré a l’esdeveniment del Facebook, dir a l’entrada de la sala el nom que teniu a la xarxa social, i se us proporcionaran dues participacions per votar grups i DJ i una participació per a la panera. A més a més, per cada consumició a la barra obtindreu una altra participació per a la panera.

Per rebre informació actualitzada al moment, seguiu-nos a l’esdeveniment del Facebook!

Fins divendres!

 

AC Telecogresca - Engresca't

Segueix llegint

Ja tenim finalistes!

Ara sí que ja tenim els grups i DJ finalistes de l’Engresca’t 2017. Ja els debeu saber, però per si les mosques, els grups que han arribat a la gran final són Despojos de Poeta, Mr. Baxster, Wild Goats i Seikos i els DJ Solo Nosotros, Zad & Kandish i Leebeats. Com ho peten!

Per aquestes festes us animem a escoltar-los i preparar-vos per la final que es celebrarà el divendres 10 de febrer a la Fontana, serà una gran festa! Allà s’escolliran els guanyadors del concurs, els qui tocaran a la Telecogresca 2017, i tots vosaltres també podeu tenir veu a la decisió final, així que ja sabeu, engresqueu-vos!

Només ens queda desitjar-vos bones festes i una bona entrada de l’any 2017.

Feliç dia de Nadal a tothom i molta música!

 

AC Telecogresca - Engresca't

Segueix llegint

2ª fase de votacions

Seguim amb més votacions, ara ja només els classificats que han assolit més de 50 vots a la volta anterior podran continuar-hi. Fins el proper dijous 22 de desembre teniu temps per tal d’aconseguir el màxim de vots possibles. 

Per aquest motiu us animem a escoltar a tots els participants a la ràdio de la web i a votar als que més us agradin, recordant que podeu votar a un mateix grup o DJ una vegada cada dia, però que en un mateix dia es poden votar tants artistes com es vulgui.

Per últim, volem agrair la participació a tothom. Estem veient molta implicació per part dels votants i una gran qualitat en els artistes.

Recordeu que part dels finalistes sortiran directament dels vots del públic, això vol dir que depèn de vosaltres arribar a la final de l’engresca’t 2017 el 10 de febrer a Fontana! 

Força vots per tothom!

 

AC Telecogresca - Engresca't

 

Segueix llegint

1ª fase de votacions!

Ara sí que ja està tot en marxa! S’han acabat les inscripcions i engeguem amb força la primera fase de votacions on cada grup o DJ que vulgui seguir al concurs ha d’aconseguir com a mínim 50 vots al seu perfil aquí, a la página web. Teniu temps fins dimecres 14 a la nit, ja que dijous començarà la següent fase de votacions.

Us engresquem a fer un sprint per aconseguir passar l’eliminatòria i recordeu que qualsevol de vosaltres pot obrir el cartell de la Telecogresca 2017, el proper 1 d’abril al Parc del Fòrum!

Ànims a tothom! 

 

AC Telecogresca - Engresca't

 

Segueix llegint