Wild Goats
guanyador
Engresca't 2017

Va tocar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Winl Goats

LeeBeats
guanyador
Engresca't 2017

Va punxar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Lee Beats

Publicació finalistes DJ

Ha arribat un dels dies que més esperaven els DJ. Després d'una dura i exhaustiva deliberació per part de l'organització, hem decidit que els finalistes que tocaran a Sala Salamandra el dia 14 de febrer, juntament amb Julio Corrales, són: Dj Dulo i Dj Te Jodes y Bailas.

Cal destacar que aquest any ha sigut molt difícil decidir els finalistes, ja que hi havia un gran nivell entre tots els concursants. Tanmateix encoratjar als que no han pogut arribar a la final a participar l'any que ve!

Ens veiem tots aquest divendres!

 

Recordeu: #jomengresco

 

AC Telecogresca - Engresca't

Segueix llegint

Publicació de tots els finalistes

Després d'una llarga deliberació per part de la organització per decidir quins són la resta de finalistes, tant per DJ com per grups, us portem els grups afortunats que tocaràn el divendres vinent, 14 de Febrer a la Sala Salamandra 2 de L'Hospitalet. Els dos grups són: Holy Bouncer i Raska. Enguany hem tingut tanta qüalitat musical en els grups que per temps no ens ha permes acabar de deliberar sobre els DJ. Els finalistes en aquesta modalitat els farem públics demà. Si no heu estat dels grups premiats sentiu-vos molt orgullosos perque ens heu posat les coses molt complicades per fer la tria final. Esperem la vostra presencia en la propera edició i a la final del pròxim divendres.

 

Recordeu: #jomengresco

 

AC Telecogresca - Engresca't

 

 

Segueix llegint

Entrevista Bonobos (Vencedor Engresca't 2013)

Doncs bé, comencem pel principi. Ens podríeu explicar què és el que us va impulsar a presentar-vos a l’edició del 2013 de l’Engresca’t?

Un grup emergent com nosaltres s’ha de valdre de totes les plataformes que pot trobar en el camí. En aquest cas, és bonic saber que hi ha concursos disposats a empènyer i a sumar a bandes com la nostra.

Així doncs, el motiu principal pel qual ens vam presentar a l’Engresca’t és el sol fet que, tant sols de ser-hi,  ja suposa quelcom positiu per tu a nivell de difusió.

 

Un cop dins, a mida que anaven avançant rondes i que éreu més a prop de la gala final, us imaginàveu que arribaríeu a ser-ne els guanyadors?

Si penses que perdràs, segur que ho fas. Val la pena pensar en positiu i agafar-te els reptes amb optimisme i il·lusió perquè és en la voluntat de l’home on es troben moltes de les victòries.

No pensavem en guanyar ni tampoc en perdre. Pensavem en caminar i fer-ho tant bé com sabéssim. En aquest cas ho teniem tot a guanyar i res a perdre. Les ganes són un multiplicador molt important del rendiment.

 

Parlem una mica de la gala final. Com van ser els instants previs a pujar a l’escenari del Salamandra? Molts nervis?

Nervis, sí. Ara bé, aquell pessigolleig de les grans ocasions. És un plaer poder-te emparar sota el paraigües d’una sala com la Salamandra per la que han passat tants artistes els que portes any seguint per arreu de Catalunya.

Ens ho vam agafar amb optimisme, amb calma. Recordem molta concentració i ganes a parts iguals. Vam saltar sent conscients de que si ho feiem bé, tindriem possibilitats.

 

I també, com us vàreu sentir durant l’actuació?

El concert va ser bonic i especial. Recordem molt i molt l’energia que hi havia en l’ambient! Ens havien vingut a veure forces companys del poble i això ho percebiem clarament. Va ser un bon concert! Una final, sempre agrada a tothom! 

 

Segueix llegint

Publicació Finalistes per vots

Músics i DJ, fans, amics i familia i tots els seguidors d’Engresca’t estigueu ben atents. JA TENIM ELS DOS PRIMERS FINALISTES DE GRUPS I EL FINALISTA DE DJ. Els finalistes per vots són:  … (repic de timbals) Per grups: Alejandra Pizàrnik i Sotrac. Per DJ l’afortunat que punxarà a la Sala Salamandra 2 el divendres 14 de Febrer és Julio Corrales. Ben aviat, el dia 6 de febrer farem públics la resta de finalistes. Salut, música i Engresca’t.

 

#jomengresco

 

AC Telecogresca - Engresca’t

 

Segueix llegint

Tancament segona fase de votacions

Ja estem a 29 de gener, i això vol dir que avui a les 22.30h tanquem la segona fase de votacions de l’Engrescat 2014, així que afanya’t i dóna el teu vot als teus grups i DJ preferits abans que tanquem portes!

Durant els pròxims dos dies farem el recompte de votacions i el dia 2 de febrer publicarem els 2 grups i el DJ finalistes de les votacions que participaran a la final a la Sala Salamandra 2. La publicació de la resta de participants finalistes es farà pública el dijous 6 de febrer. Tenim molta feina per davant… aquest any ens ho heu posat molt difícil amb tants grups i DJ de qualitat espatarrant.

Gràcies a tots per participar, per votar i, sobretot, per fer possible un any més l’Engresca’t.

#alejactaest #jomengresco 

AC Telecogresca - Engresca't

 

Segueix llegint

Inscripcions

37 bandes inscrites

12 DJ inscrits