Wild Goats
guanyador
Engresca't 2017

Va tocar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Winl Goats

LeeBeats
guanyador
Engresca't 2017

Va punxar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Lee Beats

Publicació Finalistes per vots

Músics i DJ, fans, amics i familia i tots els seguidors d’Engresca’t estigueu ben atents. JA TENIM ELS DOS PRIMERS FINALISTES DE GRUPS I EL FINALISTA DE DJ. Els finalistes per vots són:  … (repic de timbals) Per grups: Alejandra Pizàrnik i Sotrac. Per DJ l’afortunat que punxarà a la Sala Salamandra 2 el divendres 14 de Febrer és Julio Corrales. Ben aviat, el dia 6 de febrer farem públics la resta de finalistes. Salut, música i Engresca’t.

 

#jomengresco

 

AC Telecogresca - Engresca’t

 

Segueix llegint

Tancament segona fase de votacions

Ja estem a 29 de gener, i això vol dir que avui a les 22.30h tanquem la segona fase de votacions de l’Engrescat 2014, així que afanya’t i dóna el teu vot als teus grups i DJ preferits abans que tanquem portes!

Durant els pròxims dos dies farem el recompte de votacions i el dia 2 de febrer publicarem els 2 grups i el DJ finalistes de les votacions que participaran a la final a la Sala Salamandra 2. La publicació de la resta de participants finalistes es farà pública el dijous 6 de febrer. Tenim molta feina per davant… aquest any ens ho heu posat molt difícil amb tants grups i DJ de qualitat espatarrant.

Gràcies a tots per participar, per votar i, sobretot, per fer possible un any més l’Engresca’t.

#alejactaest #jomengresco 

AC Telecogresca - Engresca't

 

Segueix llegint

Entrevista Casafont

Casafont ha estat col·laborador de l'Engrescat des del naixement del concurs. Com va ser la primera presa de contacte entre les dues parts? Quines expectatives hi teníeu dipositades a l'inici del certamen?

Des de l'inici hi va haver bona sintonia amb els organitzadors. La primera presa de contacte va ser molt fructífera. La primera reunió la vam fer a una petita sala de què l'associació de la Telecogresca disposa al campus nord de la UPC. Per la meva part vaig descobrir que hi havia molta gent involucrada a la Telecogresca i que ho tenien molt ben organitzat. L'expectativa de formar part d'un concurs seriós i ben organitzat va quedar sobrepassada. Estem molt contents de la col·laboració que hem anat fent. Els responsables del concurs han anat canviant però l'esperit és el mateix.

Després d'haver participat en cinc edicions (actualment la sisena), què destacaries de la progressió del concurs? I dels grups participants?

El concurs ha anat guanyant popularitat i maduresa. Crec que un fet molt destacable és que des de bon principi s'ha buscat la transparència i el joc net. Tant a les votacions per web, com a la votació a la fase final del jurat.

Segons la vostra opinió, en quins aspectes hauria de millorar l'Engresca't?

S'ha arribat a un punt molt bo, potser un dels reptes és mantenir la qualitat organitzativa i l'esperit independent al mateix temps que se segueixi creixent en difusió i premis.

Tot i formar part de gèneres musicals diferents, quins punts tenen en comú els respectius guanyadors del concurs?

Viuen la música, tenen talent, il·lusió i moltes ganes de treballar.

Quins beneficis us ha aportat la col·laboració amb l'Engresca't? És difícil en el moment actual donar suport a iniciatives com aquesta?

La possibilitat de conèixer nous artistes, i de manera recíproca la visibilitat que ens dóna al sector. Econòmicament és difícil, però les ganes ho superen tot.


AC Telecogresca - Engresca't


Segueix llegint

Tancament de la 1a fase de votacions i obertura de la 2a

Nosaltres no ens ho creiem tampoc, però ja hem arribat a 22 de gener, per tant, a les 19h tanquem ja la primera fase de les votacions de l’Engresca’t 2014! Estàveu avisats, un cop comença el concurs tot passa massa de pressa!

 

Aquests dies han servit per fer un primer filtre on només les bandes i DJ que han aconseguit més de 50 vots passen a la següent fase del concurs. Enhorabona a tots els que ho hagueu aconseguit, rebreu un e-mail de l’organització properament per comunicar si passeu el tall.

 

Aprofitem par anunciar-vos que a les 00h de demà, dia 23 de Gener, comença la segona. Serà la fase decisiva on continuarà la lluita per saber quins seran els dos primers finalistes de grups i el primer finalista de DJ. Teniu fins el dia 29 de gener  a les 23:59h per a poder fer les vostres votacions.

 

Desde Telecogresca volem donar les gràcies a tots aquells que heu escoltat els concursants i heu participat donant el vostre vot. Tanmateix, us encoratjem a continuar escoltant la Ràdio de l’Engresca’t i a participar en la segona fase de les votacions, que comença demà. En només una setmana sabrem qui són els finalistes que actuaran a la final de l’Engresca’t 2014 el proper divendres 14 de febrer a la Sala Salamandra 2.

 

#jomengresco

 

AC Telecogresca-Engresca’t

 

Segueix llegint

Obertura de les votacions a les 19h

Ha arribat el dia tan desitjat per a molts de vosaltres: sí, avui a les 19h comencen les votacions de la 6a edició de l'Engresca't. Recordeu que per a votar haureu d'accedir a la nostra pàgina web mitjançant el vostre perfil de Facebook.
 
Molta sort i ànims a tots!
 
A.C. Telecogresca - Engresca’t

#jomengresco

Segueix llegint

Inscripcions

54 bandes inscrites

39 DJ inscrits

10949 vots a bandes

5230 vots a DJ