Wild Goats
guanyador
Engresca't 2017

Va tocar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Winl Goats

LeeBeats
guanyador
Engresca't 2017

Va punxar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Lee Beats

Funcionament de les votacions

A només un dia d’iniciar les votacions, és moment de recordar-ne el funcionament. Constaran de dues fases: la primera, del 19 al 22 de gener, i la segona, del 23 al 29 del mateix mes. En la primera fase, els participants hauran d’assolir un nombre de vots superior a 50, que se’ls acumularà per la segona fase. En aquesta segona fase, els dos grups i el DJ més votats accediran directament a la fase final, juntament amb els dos grups i els dos DJ triats per l’organització.

Es podrà votar un mateix grup o DJ tan sols un cop cada dia, però en un mateix dia es podran votar tants grups o DJ com es vulgui. Per a votar, el públic s’haurà d’identificar mitjançant el seu perfil de Facebook. Hem de recordar també que, tot i que esperem que això no passi, des de l’organització ens reservem el dret de desqualificar del concurs a aquells grups o DJ que infringeixin d’alguna manera la normativa.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres mitjançant e-mail a engrescat@telecogresca.com. Molta sort i ànims en les dues fases de votacions, esperem veure les vostres imatges promocionals a twitter etiquetant @engrescat_tgk!

#jomengresco

A.C.Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Tancament del termini d'inscripcions de l'Engresca't 2014

Després d'ajornar el tancament una setmana per a donar temps als indecisos d'última hora, hem superat ja el dia límit per a inscriure's a l'Engresca't d'enguany. Al final, un total de 160 bandes i 45 DJ han estat validats, confirmant que el concurs ha tornat a tenir un èxit de participació, amb grups inscrits fins i tot des de Madrid, València i Donòstia, ampliant l'abast de l'Engresca't arreu de l'Estat.
 
A banda del nombre de participants, també la qualitat dels grups ha anat en augment. Això es pot comprovar fàcilment a la Ràdio de la web de l'Engresca't, que permet triar entre bandes i DJ i escoltar aleatòriament la música de tots els participants inscrits. És una oportunitat fantàstica per descobrir els grups emergents d'avui, d'entre els quals de ben segur que n'hi haurà un bon grapat amb un futur ple d'èxit. Només cal clicar al botó de play per començar a escoltar-los!
 
Ja queda poc, a més, per a poder votar tots aquests grups i DJ. La primera fase de votacions durarà del diumenge 19 al dimecres 22 de gener i els participants hauran d'acumular un mínim de 50 vots per a seguir a la següent fase. Tens ja un DJ o grup favorit? Escolta'ls a la Ràdio i vota als qui més t'agradin! I si ets un participant, tingues a punt el teu perfil abans de l'inici de les votacions per intentar recollir el màxim de vots possibles!
 
A.C.Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

La Ràdio ja està operativa

Necessites música per estudiar? T'agrada ballar mentre fas les tasques domèstiques? No vols escoltar al teu cap a la feina? Doncs tenim la solució! Ja és aquí la ràdio de l'Engresca't 2014! Quan només queden 3 dies d'inscripcions posem a disposició de tots vosaltres un reproductor amb tots els singles de les bandes i les sessions dels DJ participants del nostre concurs de música emergent. 

Reggae, folk, soul, hard rock, indie, rumba, metal, funky, rock, pop, ska... House comercial, techno, electrònica, deep house, patxanga, electrolatino... Hi trobaràs tots els estils, perfecte per a tots els gustos. Podràs canviar entre bandes i DJ polsant l'interruptor a sobre de la llista de reproducció (verd pels grups, taronja pels DJ). Les cançons o les sessions es col·locaran aleatòriament cada vegada que entris a la nostra pàgina web (www.engrescat.org) o que hi canviïs de pestanya.

Si tens ganes de conèixer grups nous i busques la música més jove, més moderna i més actual no ho dubtis, visita'ns awww.engrescat.org: l'hi tenim tota concentrada! Entreu i escolteu les noves tendències de la música!

A.C.Telecogresca - Engresca’t

 
 

Segueix llegint

Ampliació d'inscripcions!

Atenció, engrescats! Des de l'organització del concurs creiem adient allargar el termini d'inscripcions d'aquesta edició fins el dia 7 de gener del 2014. Veient l'activitat frenètica que hem tingut a la web en els aquests últims dies creiem convenient allargar uns dies més per a que tots aquests que estan païnt els torrons puguin acabar d'inscriure's sense tantes presses.

Aprofitem per desitjar-vos un molt Feliç any 2014!

A.C.Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Resum 3a Setmana Inscripcions

El període d'inscripcions per l'Engresca't 2014 ha superat l'equador i continua el bon ritme anunciat en els darrers dies. Des de l'AC Telecogresca creiem que aquest fet és molt beneficiós, tant per l'organització com pels participants, ja que el prestigi i el reconeixement del concurs creix dia a dia. Actualment hi ha 77 grups i 14 DJ inscrits tot i que encara falta una setmana per tancar el cicle d'inscripcions.

Cal aprofitar aquests dies festius per seguir difonent l'Engresca't 2014. Nosaltres no descansarem ni un moment per a aconseguir-ho, esperem que vosaltres tampoc.

Moltes gràcies i bones vacances!

A.C.Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Inscripcions

54 bandes inscrites

39 DJ inscrits

10949 vots a bandes

5230 vots a DJ