Wild Goats
guanyador
Engresca't 2017

Va tocar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Winl Goats

LeeBeats
guanyador
Engresca't 2017

Va punxar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Lee Beats

Ja tenim finalistes!

Ara sí que ja tenim els grups i DJ finalistes de l’Engresca’t 2017. Ja els debeu saber, però per si les mosques, els grups que han arribat a la gran final són Despojos de Poeta, Mr. Baxster, Wild Goats i Seikos i els DJ Solo Nosotros, Zad & Kandish i Leebeats. Com ho peten!

Per aquestes festes us animem a escoltar-los i preparar-vos per la final que es celebrarà el divendres 10 de febrer a la Fontana, serà una gran festa! Allà s’escolliran els guanyadors del concurs, els qui tocaran a la Telecogresca 2017, i tots vosaltres també podeu tenir veu a la decisió final, així que ja sabeu, engresqueu-vos!

Només ens queda desitjar-vos bones festes i una bona entrada de l’any 2017.

Feliç dia de Nadal a tothom i molta música!

 

AC Telecogresca - Engresca't

Segueix llegint

2ª fase de votacions

Seguim amb més votacions, ara ja només els classificats que han assolit més de 50 vots a la volta anterior podran continuar-hi. Fins el proper dijous 22 de desembre teniu temps per tal d’aconseguir el màxim de vots possibles. 

Per aquest motiu us animem a escoltar a tots els participants a la ràdio de la web i a votar als que més us agradin, recordant que podeu votar a un mateix grup o DJ una vegada cada dia, però que en un mateix dia es poden votar tants artistes com es vulgui.

Per últim, volem agrair la participació a tothom. Estem veient molta implicació per part dels votants i una gran qualitat en els artistes.

Recordeu que part dels finalistes sortiran directament dels vots del públic, això vol dir que depèn de vosaltres arribar a la final de l’engresca’t 2017 el 10 de febrer a Fontana! 

Força vots per tothom!

 

AC Telecogresca - Engresca't

 

Segueix llegint

1ª fase de votacions!

Ara sí que ja està tot en marxa! S’han acabat les inscripcions i engeguem amb força la primera fase de votacions on cada grup o DJ que vulgui seguir al concurs ha d’aconseguir com a mínim 50 vots al seu perfil aquí, a la página web. Teniu temps fins dimecres 14 a la nit, ja que dijous començarà la següent fase de votacions.

Us engresquem a fer un sprint per aconseguir passar l’eliminatòria i recordeu que qualsevol de vosaltres pot obrir el cartell de la Telecogresca 2017, el proper 1 d’abril al Parc del Fòrum!

Ànims a tothom! 

 

AC Telecogresca - Engresca't

 

Segueix llegint

Últims dies d'inscripcions!

Ja arribem a finals de novembre, això vol dir que les inscripcions avancen a bon ritme i que cada cop queden menys dies per participar al concurs de grups i DJ emergents, l’Engresca’t! Recordem que la data límit per fer-ho és l’11 de desembre, després del pont de vacances, un bon moment per acabar-se de preparar i retocar els últims detalls de la inscripció. Si voleu actuar a la Telecogresca 2017, és la vostra oportunitat!

Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres via mail, facebook o com preferiu.

Bona setmana!

 

AC Telecogresca - Engresca't

Segueix llegint

Inscripcions obertes!

Avui, 8 de novembre, hem obert les inscripcions de l’Engresca’t 2017. Tots els grups i DJ productors emergents ja us podeu inscriure des d’aquesta mateixa pàgina web!

Recordeu que els guanyadors del concurs passaran a formar part del cartell de la Telecogresca 2017. Però no només això, el grup guanyador també comptarà amb la gravació d'un EP amb l’estudi Casafont i la masterització d’aquest per Hit Makers Mastering, i el DJ productor també guanyarà un curs valorat en 600€ a l'escola EUMES.

Per a optar a aconseguir tot això només cal que us registreu en aquest web, inscrigueu un artista seguint els passos indicats i completeu el perfil amb les dades, cançons i imatges necessàries. Llavors procedirem a validar el perfil.

Si teniu qualsevol dubte referent als detalls del concurs podeu consultar aquí les bases dels grups i aquí les dels DJ.

Molta sort!

 

AC Telecogresca - Engresca’t 

Segueix llegint

Inscripcions

54 bandes inscrites

39 DJ inscrits

10949 vots a bandes

5230 vots a DJ