Wild Goats
guanyador
Engresca't 2017

Va tocar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Winl Goats

LeeBeats
guanyador
Engresca't 2017

Va punxar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Lee Beats

1ª fase de votacions!

Ara sí que ja està tot en marxa! S’han acabat les inscripcions i engeguem amb força la primera fase de votacions on cada grup o DJ que vulgui seguir al concurs ha d’aconseguir com a mínim 50 vots al seu perfil aquí, a la página web. Teniu temps fins dimecres 14 a la nit, ja que dijous començarà la següent fase de votacions.

Us engresquem a fer un sprint per aconseguir passar l’eliminatòria i recordeu que qualsevol de vosaltres pot obrir el cartell de la Telecogresca 2017, el proper 1 d’abril al Parc del Fòrum!

Ànims a tothom! 

 

AC Telecogresca - Engresca't

 

Segueix llegint

Últims dies d'inscripcions!

Ja arribem a finals de novembre, això vol dir que les inscripcions avancen a bon ritme i que cada cop queden menys dies per participar al concurs de grups i DJ emergents, l’Engresca’t! Recordem que la data límit per fer-ho és l’11 de desembre, després del pont de vacances, un bon moment per acabar-se de preparar i retocar els últims detalls de la inscripció. Si voleu actuar a la Telecogresca 2017, és la vostra oportunitat!

Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres via mail, facebook o com preferiu.

Bona setmana!

 

AC Telecogresca - Engresca't

Segueix llegint

Inscripcions obertes!

Avui, 8 de novembre, hem obert les inscripcions de l’Engresca’t 2017. Tots els grups i DJ productors emergents ja us podeu inscriure des d’aquesta mateixa pàgina web!

Recordeu que els guanyadors del concurs passaran a formar part del cartell de la Telecogresca 2017. Però no només això, el grup guanyador també comptarà amb la gravació d'un EP amb l’estudi Casafont i la masterització d’aquest per Hit Makers Mastering, i el DJ productor també guanyarà un curs valorat en 600€ a l'escola EUMES.

Per a optar a aconseguir tot això només cal que us registreu en aquest web, inscrigueu un artista seguint els passos indicats i completeu el perfil amb les dades, cançons i imatges necessàries. Llavors procedirem a validar el perfil.

Si teniu qualsevol dubte referent als detalls del concurs podeu consultar aquí les bases dels grups i aquí les dels DJ.

Molta sort!

 

AC Telecogresca - Engresca’t 

Segueix llegint

L’Engresca’t 2016 abaixa el teló

Ahir a les 18.00 va tenir lloc la gala final del concurs, una gala on els 4 grups i els 3 DJ finalistes van demostrar la seva gran qualitat, davant la qual el nostre jurat va necessitar una gran deliberació per tal de poder votar i, en ambdues vessants, va ser el vot popular el que va acabar decidint els guanyadors.

Des de l’organització volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta 8a edició de l’Engresca’t, especialment a tots els grups i DJ que han confiat en nosaltres com a plataforma de llançament de la seva música als grans escenaris. Com ja hem dit ens heu posat la feina difícil a l’hora de decidir, però ha sigut un plaer treballar amb artistes emergents d’aquest nivell.

I sense més preàmbuls, els guanyadors d’aquest any són els següents:

DJ guanyador: BONK3RS                               Grup guanyador: Xarxa

2n classificat DJ: JVST US                              2n classificat grups: The Botswanas

Per a més informació de la Telecogresca, així com per comprar entrades per a aquesta i poder veure en directe a artistes com Aspencat, José de Rico, Xarxa i BONK3RS, entreu a www.telecogresca.com

Moltes gràcies per tot.  

#jomengresco

A.C. Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Jurat Engresca’t 2016

Voleu saber qui decidirà els guanyadors de l’edició d’enguany? Aquí teniu el jurat que votarà a la final!

jurat.jpg

No obstant, no seran només ells qui decidiran els guanyadors. A més dels quatre vots dels diferents membres del jurat, hi haurà un cinquè vot en cada vessant: el vostre! Tots els assistents podreu votar al grup i DJ que creieu que mereixen ser els guanyadors.

#jomengresco

AC Telecogresca - Engresca't

Segueix llegint

Inscripcions

37 bandes inscrites

12 DJ inscrits