Wild Goats
guanyador
Engresca't 2017

Va tocar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Winl Goats

LeeBeats
guanyador
Engresca't 2017

Va punxar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Lee Beats

Sorteig panera a la gala final!

El gran dia s’acosta i volem informar-vos d’un altre al·licient musical que de ben segur us agradarà. Com ja us havíem anunciat, se sortejarà una panera plena de sorpreses del món de la música. Tot això podrà ser vostre només per assistir a la final!

panera copia.jpg

Voleu saber com podeu aconseguir-ho? Doncs és molt fàcil! Només per donar “assistiré” al nostre esdeveniment de facebook tindreu una participació gratis per a la panera, només caldrà que us identifiqueu a l’entrada. A més, per cada consumició de qualsevol tipus que feu a la barra també en rebreu una.

Al final de la nit farem un sorteig i el número que surti serà l’afortunat guanyador de la panera.

Molta sort, us esperem divendres!

#jomengresco

AC Telecogresca - Engresca't

Segueix llegint

Finalistes per l'Organització Engresca't 2016

Després d'una llarga deliberació per part de l’organització per decidir la resta de finalistes, tant per DJ com per grups, us portem els afortunats que participaran a la gala final el divendres 12 de febrer a la Sala Apolo 2 de Barcelona.

Tot i així ens hagués agradat poder agafar a més finalistes, ja que la qualitat d’aquest any ha estat magnífica, tant en la vessant de grups com en la de DJ productors. A tots aquells que, malauradament, no heu arribat a la final, us desitgem molta sort i esperem poder comptar amb vosaltres a la propera edició i també com a assistents a la gala final, on a més de poder veure les actuacions dels finalistes podreu participar en el sorteig d'una panera que inclourà entrades dobles per a la Telecogresca entre altres coses.

I sense més preàmbuls, els escollits són… BUL KAK i RUIDO ILEGAL per la vessant de grups i BONK3RS i JVST US per la de DJ productors, enhorabona als quatre! Us desitgem molta sort a la gala final.

#jomengresco

AC Telecogresca - Engresca't

Segueix llegint

Finalistes per votacions Engresca’t 2016

Músics i DJ, fans, amics, família i tots els seguidors de l’Engresca’t, ens plau anunciar-vos que, un cop tancades les votacions i comprovada la validesa dels vots, ja tenim aquí el primer DJ i els dos primers grups finalistes!

Els afortunats que actuaran a la Sala 2 d’Apolo el proper divendres 12 de febrer són… Xarxa i The Botswanas per la part de grups i KevinRams & FerranDiaz per la de DJ! Enhorabona als tres!

Ben aviat sabrem la resta de finalistes, el proper dimecres 20 de gener. Quins creieu que seran els escollits?

#jomengresco

AC Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Votacions Engresca’t 2016 finalitzades

Ja estem a 11 de gener, i això vol dir que la segona fase de votacions de l’Engrescat 2016 ja s’ha acabat i que ja heu decidit els grups i DJ que voleu que vagin a la final.

Entre avui i demà farem el recompte de votacions i demà publicarem els 2 grups i el DJ finalistes de les votacions que participaran a la final el 12 de febrer a la sala 2 d’Apolo. Aquest any les votacions han estat molt renyides fins a l’últim moment, pel que demanen paciència als possibles finalistes, als que felicitem per la gran quantitat de vots que han aconseguit.

Gràcies a tots per participar, per votar i, sobretot, per fer possible un any més l’Engresca’t.

#jomengresco

AC Telecogresca - Engresca't

Segueix llegint

Últims dies votacions!

Tal i com està previst en el calendari, aquest diumenge dia 10 a les 23.55 hores es tancaran les votacions de l’Engresca’t 2016 i, després de comprovar la validesa dels vots als diferents participants, el proper dimarts dia 12 publicarem els finalistes que heu escollit amb els vostres vots!

Aquest any les votacions estan molt renyides i no hi ha res decidit encara, pel que el vot de qualsevol de vosaltres pot acabar de decidir els finalistes per votacions! Per aquest motiu us animem a escoltar a tots els participants a la ràdio de la web i a votar als que més us agradin, recordant que podeu votar a un mateix grup o DJ una vegada cada dia, però que en un mateix dia es poden votar tants artistes com es vulgui.

Per últim, volem agrair la participació a tothom. Estem veient molta implicació per part dels votants i una gran qualitat en els artistes que ens està posant molt difícil decidir els dos grups i els dos DJ finalistes escollits per l’Organització i una representació del jurat de la final que seran publicats el 20 de gener.

#jomengresco

A.C. Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Inscripcions

37 bandes inscrites

12 DJ inscrits