Wild Goats
guanyador
Engresca't 2017

Va tocar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Winl Goats

LeeBeats
guanyador
Engresca't 2017

Va punxar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Lee Beats

Votacions Engresca’t 2016 finalitzades

Ja estem a 11 de gener, i això vol dir que la segona fase de votacions de l’Engrescat 2016 ja s’ha acabat i que ja heu decidit els grups i DJ que voleu que vagin a la final.

Entre avui i demà farem el recompte de votacions i demà publicarem els 2 grups i el DJ finalistes de les votacions que participaran a la final el 12 de febrer a la sala 2 d’Apolo. Aquest any les votacions han estat molt renyides fins a l’últim moment, pel que demanen paciència als possibles finalistes, als que felicitem per la gran quantitat de vots que han aconseguit.

Gràcies a tots per participar, per votar i, sobretot, per fer possible un any més l’Engresca’t.

#jomengresco

AC Telecogresca - Engresca't

Segueix llegint

Últims dies votacions!

Tal i com està previst en el calendari, aquest diumenge dia 10 a les 23.55 hores es tancaran les votacions de l’Engresca’t 2016 i, després de comprovar la validesa dels vots als diferents participants, el proper dimarts dia 12 publicarem els finalistes que heu escollit amb els vostres vots!

Aquest any les votacions estan molt renyides i no hi ha res decidit encara, pel que el vot de qualsevol de vosaltres pot acabar de decidir els finalistes per votacions! Per aquest motiu us animem a escoltar a tots els participants a la ràdio de la web i a votar als que més us agradin, recordant que podeu votar a un mateix grup o DJ una vegada cada dia, però que en un mateix dia es poden votar tants artistes com es vulgui.

Per últim, volem agrair la participació a tothom. Estem veient molta implicació per part dels votants i una gran qualitat en els artistes que ens està posant molt difícil decidir els dos grups i els dos DJ finalistes escollits per l’Organització i una representació del jurat de la final que seran publicats el 20 de gener.

#jomengresco

A.C. Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Inici votacions Engresca’t 2016

Les inscripcions ja s’han tancat i ara és el moment de votar! Avui a les 18.00 ha començat la primera fase de votacions, que acabarà el dia 30. Durant aquests quatre dies, cada grup i DJ haurà d’aconseguir un mínim de 50 vots per tal de passar a la següent fase. Tots els vots quedaran acumulats per a la següent ronda, en la que es decidiran els grups i el DJ que passaran a la final per votacions.

El funcionament és senzill. Es podrà votar a un mateix grup o DJ una vegada cada dia, però en un mateix dia es poden votar tants artistes com es vulgui. Per tal de votar, l’usuari només s’ha d’identificar amb el seu compte personal de Facebook.  

Us animem a votar als grups i DJ que creieu que mereixen passar de ronda, i així els hi donareu una primera empenta imprescindible per seguir.

Per últim, voldríem recordar que l’Organització té el dret reservat de desqualificar aquells grups i DJ que infringeixin les normes del concurs.

Per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres enviant un e-mail a engrescat@telecogresca.com i us respondrem el més ràpid possible. Molta sort a tots els participants!

Salut i música!

A.C. Telecogresca - Engresca't

Segueix llegint

Modificació calendari Engresca’t 2016

Degut als problemes que hi ha hagut a la web durant aquests dies ens veiem obligats a modificar el calendari del concurs, que passa a ser el següent:

  • Les inscripcions estaran obertes fins el proper dimecres 23 de desembre a la nit.
  • Els participants inscrits tindran fins al dissabte 26 de desembre per a acabar de completar els seus perfils.
  • El diumenge 27 a la tarda s’obirà la primera fase de votacions.
  • La nit del 30 al 31 de desembre els participants amb més de 50 vots passaran automàticament a la segona fase de votacions, que durarà fins el 10 de gener tal i com estava previst.
  • La resta de dates es mantenen.

Lamentem els problemes que això pugui ocasionar als artistes ja inscrits i esperem que permeti inscriure als que no ho han pogut fer encara.

A.C. Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Resum de la tercera setmana d’inscripcions

El període d'inscripcions per a l'Engresca't 2016 està arribant a la fi i continua creixent la participació. No obstant cal aprofitar aquests últims dies per seguir difonent l'Engresca't 2016. Nosaltres no descansarem ni un moment per tal d’aconseguir-ho, esperem que vosaltres tampoc.

Moltes gràcies a tots els que us heu inscrit, i per als que encara esteu dubtant, recordeu que els guanyadors tocaran a la Telecogresca, on l’any passat hi van haver més de 12.000 assistents i aquest any ha venut més de 1.000 entrades en un sol dia de venda.

#jomengresco

A.C.Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Inscripcions

54 bandes inscrites

39 DJ inscrits

10949 vots a bandes

5230 vots a DJ