Wild Goats
guanyador
Engresca't 2017

Va tocar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Winl Goats

LeeBeats
guanyador
Engresca't 2017

Va punxar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Lee Beats

Resum de la segona setmana d’inscripcions

Continuem en període d'inscripcions per a l'Engresca't 2016!

Tot just començada la tercera setmana la participació segueix creixent, però encara falta aquell amic teu que t'escalfa l'orella amb la guitarra quan vas a fer una cervesa a casa seva, o l'altre que cada vegada que el veus et fa escoltar la cançó que acaba de produir.

Recorda que la inscripció és gratuïta: no hi tens res a perdre!

T'hi esperem!

 

A.C.Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Resum de la primera setmana d’inscripcions

Ha enllestit la primera setmana d'inscripcions a l'Engresca't! Després d'uns trepidants primers dies ja tenim inscrits 11 grups i 9 DJ productors! Mentre alguns d’ells estan acabant de completar el seu perfil, esperem que la participació segueixi creixent fins la clausura d'aquesta primera etapa, que serà el 19 de desembre.

Com ja sabeu el grup i el DJ guanyadors seran els afortunats de poder tocar en viu a la propera Telecogresca i, a més, el primer tindrà l'oportunitat de gravar un disc i el segon s’emportarà un curs valorat en 600€. Per tant ja podeu anar avisant als amics i col·legues que sempre donen la tabarra amb la seva música i obligueu-los a apuntar-se! Aquest any es pronostica un concurs i una festa inoblidables, no us ho podeu perdre!

#jomengresco

AC Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Inscripcions obertes!

Avui, 22 de novembre, hem obert les inscripcions de l’Engresca’t 2016. Tots els grups i DJ productors emergents ja us podeu inscriure des d’aquesta mateixa pàgina web!

Recordeu que els guanyadors del concurs passaran a formar part del cartell de la Telecogresca 2016. Però no només això, el grup guanyador també comptarà amb la gravació d'un EP amb l’estudi Casafont i la masterització d’aquest per Hit Makers Mastering, i el DJ productor també guanyarà un curs valorat en 600€ a l'escola EUMES.

Per a optar a aconseguir tot això només cal que us registreu en aquest web, inscrigueu un artista seguint els passos indicats i completeu el perfil amb les dades, cançons i imatges necessàries. Llavors procedirem a validar el perfil.

Si teniu qualsevol dubte referent als detalls del concurs podeu consultar aquí les bases dels grups i aquí les dels DJ.

 

AC Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

S'acosta l'Engresca't 2016!

Un any més torna l'Engresca't, el concurs de grups i DJ emergents que organitza l'Associació Cultural Telecogresca!

Aquest diumenge 22 de novembre obrirem el període d'inscripcions, que estarà obert fins el dissabte 19 de desembre, per a donar l'oportunitat de tocar a la Telecogresca 2016 a tots els DJ productors i grups emergents de caire nacional, indiferentment del seu estil de música.

Així doncs, si teniu un grup o sou DJ productors, no deixeu passar aquesta gran oportunitat de participar en un concurs com aquest. Els finalistes tocaran el 12 de febrer a la sala Apolo 2 de Barcelona i seran jutjats per un jurat format per professionals de la música i l'espectacle.

Els guanyadors, a més de formar part del cartell de la Telecogresca 2016, el millor festival universitari del país, en el cas del grup també comptarà amb la gravació d'un EP amb l'estudi Casafont i la masterització d'aquest per Hit Makers Mastering, i en el format de DJ oferim un curs valorat en 600€ de l'escola EUMES. A més, ambdues vessants poden tenir altres premis, esteu alertes!

Feu ús del compte de Twitter @engrescat_tgk per seguir les notícies del concurs dia a dia!

 

AC Telecogresca - Engresca't

Segueix llegint

Bonobos guanyador premi Enderrock grup revelació 2015

Ens sentim molt orgullosos de poder dir que Bonobos, grup guanyador de l’Engresca’t 2013, ha aconseguit el premi Enderrock al grup revelació d’aquest any!

Voleu saber com va ser l’actuació que els va fer guanyar l’Engresca’t ara fa 2 anys? Aquí la teniu!

Estem encantats de que guanyar el nostre concurs els permetés seguir endavant amb moltes ganes i els ajudés en el seu creixement com a proposta musical i com a grup.

També aprofitem per donar l’enhorabona al grup i desitjar-li molts més èxits en la seva carrera, que de ben segur que en tindrà.

#viulaquelavidaviuenlara #jomengresco

A.C. Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Inscripcions

54 bandes inscrites

39 DJ inscrits

10949 vots a bandes

5230 vots a DJ