Wild Goats
guanyador
Engresca't 2017

Va tocar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Winl Goats

LeeBeats
guanyador
Engresca't 2017

Va punxar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Lee Beats

Inscripcions obertes!

Avui, 22 de novembre, hem obert les inscripcions de l’Engresca’t 2016. Tots els grups i DJ productors emergents ja us podeu inscriure des d’aquesta mateixa pàgina web!

Recordeu que els guanyadors del concurs passaran a formar part del cartell de la Telecogresca 2016. Però no només això, el grup guanyador també comptarà amb la gravació d'un EP amb l’estudi Casafont i la masterització d’aquest per Hit Makers Mastering, i el DJ productor també guanyarà un curs valorat en 600€ a l'escola EUMES.

Per a optar a aconseguir tot això només cal que us registreu en aquest web, inscrigueu un artista seguint els passos indicats i completeu el perfil amb les dades, cançons i imatges necessàries. Llavors procedirem a validar el perfil.

Si teniu qualsevol dubte referent als detalls del concurs podeu consultar aquí les bases dels grups i aquí les dels DJ.

 

AC Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

S'acosta l'Engresca't 2016!

Un any més torna l'Engresca't, el concurs de grups i DJ emergents que organitza l'Associació Cultural Telecogresca!

Aquest diumenge 22 de novembre obrirem el període d'inscripcions, que estarà obert fins el dissabte 19 de desembre, per a donar l'oportunitat de tocar a la Telecogresca 2016 a tots els DJ productors i grups emergents de caire nacional, indiferentment del seu estil de música.

Així doncs, si teniu un grup o sou DJ productors, no deixeu passar aquesta gran oportunitat de participar en un concurs com aquest. Els finalistes tocaran el 12 de febrer a la sala Apolo 2 de Barcelona i seran jutjats per un jurat format per professionals de la música i l'espectacle.

Els guanyadors, a més de formar part del cartell de la Telecogresca 2016, el millor festival universitari del país, en el cas del grup també comptarà amb la gravació d'un EP amb l'estudi Casafont i la masterització d'aquest per Hit Makers Mastering, i en el format de DJ oferim un curs valorat en 600€ de l'escola EUMES. A més, ambdues vessants poden tenir altres premis, esteu alertes!

Feu ús del compte de Twitter @engrescat_tgk per seguir les notícies del concurs dia a dia!

 

AC Telecogresca - Engresca't

Segueix llegint

Bonobos guanyador premi Enderrock grup revelació 2015

Ens sentim molt orgullosos de poder dir que Bonobos, grup guanyador de l’Engresca’t 2013, ha aconseguit el premi Enderrock al grup revelació d’aquest any!

Voleu saber com va ser l’actuació que els va fer guanyar l’Engresca’t ara fa 2 anys? Aquí la teniu!

Estem encantats de que guanyar el nostre concurs els permetés seguir endavant amb moltes ganes i els ajudés en el seu creixement com a proposta musical i com a grup.

També aprofitem per donar l’enhorabona al grup i desitjar-li molts més èxits en la seva carrera, que de ben segur que en tindrà.

#viulaquelavidaviuenlara #jomengresco

A.C. Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

L’Engresca’t 2015 abaixa el teló

El passat 20 de febrer, en una nit màgica de música emergent es va celebrar la final de la 7a edició de l’Engresca’t que va combinar les actuacions dels finalistes de grups: Un Gos Robant, Lili’s House, Altercat i Lád Cúig amb les dels DJ productors: Roots Of Anxiety, Pablo Oliver i Aleix Rubio. La Sala Bóveda es va omplir de gom a gom per gaudir de les seves magnífiques actuacions i el jurat, juntament amb el vot popular instaurat en aquesta edició, van coronar al Lili’s House i a Aleix Rubio, que estaran el dia 18 d’abril al Parc del Fòrum per tocar a la Telecogresca.

No obstant aquests dos no van ser els únics guanyadors de la final, ja que hi havia un tercer premi: una panera que vam sortejar entre tots els assistents i que permetrà al guanyador anar de forma gratuïta i amb un acompanyant tant a la Telecogresca com al concert d’Ariana Grande, a més de l’adquisició de CD de grups com Crossing, Màia i Raska.

Des de l’organització volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta 7a edició de l’Engresca’t, especialment a tots els grups i DJ que han confiat en nosaltres com a plataforma de llançament de la seva música als grans escenaris. Ens heu posat la feina difícil a l’hora de decidir, però ha sigut un plaer treballar amb artistes emergents d’aquest nivell.

Per més informació de la Telecogresca, així com per comprar entrades per a aquesta i poder veure en directe a grups com Zoo, La Raíz i Lili’s House i DJ com Djs From Mars i Aleix Rubio, entreu a www.telecogresca.com

Moltes gràcies per tot.  

#jomengresco

A.C. Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Panera Engresca't 2015

El gran dia s’acosta i volem informar-vos d’un altre al·licient musical que de ben segur us agradarà. Com ja us havíem anunciat, se sortejarà una panera plena de sorpreses del món de la música. Hi haurà CD signats, entrades pel concert d’Ariana Grande, entrades per a la Telecogresca...

Hi ha dues maneres d’entrar al sorteig. Si confirmes la teva assistència a l’esdeveniment de Facebook que hem creat, “Final Engresca’t 2015”, a l’entrada de la sala només caldrà que t’identifiquis i et donarem un tiquet. Si en vols més, per cada consumició de qualsevol tipus que facis a la barra també te’n donarem.

Al final de la nit farem un sorteig i el número que surti serà l’afortunat guanyador de la panera.
Molta sort, t’esperem el dia 20!

#jomengresco

Segueix llegint

Inscripcions

37 bandes inscrites

12 DJ inscrits