Wild Goats
guanyador
Engresca't 2017

Va tocar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Winl Goats

LeeBeats
guanyador
Engresca't 2017

Va punxar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Lee Beats

Publicació Finalistes per l’Organització

Després d'una llarga deliberació per part de l’organització per decidir la resta de finalistes, tant per DJ com per grups, us portem els afortunats que participaran a la gala final el divendres 20 de febrer a la Sala Bóveda de Barcelona.

Tot i així ens hagués agradat poder agafar a més finalistes, ja que la qualitat d’aquest any ha estat magnífica, tant en la vessant de grups com en la de DJ productors. A tots aquells que, malauradament, no heu arribat a la final, us desitgem molta sort i esperem poder comptar amb vosaltres a la propera edició i també com a assistents a la gala final, on a més de poder veure les actuacions dels finalistes podreu participar en el sorteig d'una panera que inclourà entrades dobles per a la Telecogresca i el concert d'Ariana Grande a Barcelona entre altres coses.

I sense més preàmbuls, els escollits són… Lád Cúig i Lili’s House per la vessant de grups i Aleix Rubio i Roots of Anxiety per la de DJ, enhorabona als quatre! Us desitgem molta sort a la gala final.

#jomengresco

AC Telecogresca - Engresca't

Segueix llegint

Publicació Finalistes per Votacions

Músics i DJ, fans, amics, família i tots els seguidors de l’Engresca’t, ens plau anunciar-vos que, un cop tancades les votacions i comprovada la validesa dels vots, ja tenim aquí el primer DJ i els dos primers grups finalistes!

Els afortunats que actuaran a la Sala Bóveda el proper divendres 20 de febrer, en una final que començarà a les 20.30, són… Altercat i Un Gos Robant per la part de grups i Pablo Oliver per la de DJ! Enhorabona als tres!

Ben aviat sabrem la resta de finalistes, el proper dijous 5 de febrer. Quins creieu que seran els escollits?

#jomengresco

AC Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Votacions Finalitzades

Ja estem a 29 de gener, i això vol dir que la segona fase de votacions de l’Engrescat 2015 ja s’han acabat i que ja heu decidit els grups i DJ que voleu que vagin a final.

Durant els pròxims dies farem el recompte de votacions i el dia 1 de febrer publicarem els 2 grups i el DJ finalistes de les votacions que participaran a la final a la Sala Bóveda. Els finalistes seleccionats per part del jurat es faran públics el pròxim dijous 5 de febrer. Tenim molta feina per endavant, aquest any ens ho heu posat molt difícil amb tants grups i DJ de qualitat espatarrant!

Gràcies a tots per participar, per votar i, sobretot, per fer possible un any més l’Engresca’t.

#jomengresco

AC Telecogresca - Engresca't

Segueix llegint

Canvi de bases Engresca’t

Des de l'Associació Cultural Telecogresca hem decidit fer uns petits canvis a les bases, incloent en aquestes les dates i els llocs on se celebraran tant la Telecogresca (18 d'abril del 2015 al Parc del Fòrum de Barcelona) com la final de l'Engresca't (20 de febrer del 2015 a la Sala Bóveda de Barcelona).

A més a més, hem decidit modificar una mica el punt que ens permet desqualificar als participants, de manera que ara també podem desqualificar a algú si aquest intenta comprar vots. Això ho fem perquè, tot i que estem d'acord en que cadascú utilitzi tots els recursos dels que disposi per tal d'aconseguir vots, creiem que oferir diners o regals materials no ho podem acceptar. Cal aclarar que no desqualificarem a ningú que hagi intentat comprar vots fins ara, sempre que deixi de fer-ho immediatament.

Si teniu algun problema al respecte podeu comentar la notícia o enviar-nos un mail a engrescat@telecogresca.com

Dit això, només ens queda desitjar-vos sort en les votacions a tots els participants.

 

Atentament,

A.C. Telecogresca - Engresca't

 

Segueix llegint

Data i lloc final Engresca't 2015

Bona notícia! Per animar més aquesta segona fase de votacions, us revelem la ubicació de la tan esperada final del concurs que tindrà lloc el pròxim 20 de febrer. Aquesta serà a la Sala Bóveda, situada a la zona de Marina de Barcelona.

Sabem que heu estat esperant aquest moment tan impacients com nosaltres!

Així doncs, seguiu votant als grups i DJ durant aquesta última fase, que acabarà aquest dimecres 28 de gener, per fer possible una gran final amb els artistes que més us hagin agradat.

Molta sort a tots els participants i ens veiem el dia 20 de febrer a la Sala Bóveda!

Segueix llegint

Inscripcions

37 bandes inscrites

12 DJ inscrits