Wild Goats
guanyador
Engresca't 2017

Va tocar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Winl Goats

LeeBeats
guanyador
Engresca't 2017

Va punxar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Lee Beats

L’Engresca’t 2015 abaixa el teló

El passat 20 de febrer, en una nit màgica de música emergent es va celebrar la final de la 7a edició de l’Engresca’t que va combinar les actuacions dels finalistes de grups: Un Gos Robant, Lili’s House, Altercat i Lád Cúig amb les dels DJ productors: Roots Of Anxiety, Pablo Oliver i Aleix Rubio. La Sala Bóveda es va omplir de gom a gom per gaudir de les seves magnífiques actuacions i el jurat, juntament amb el vot popular instaurat en aquesta edició, van coronar al Lili’s House i a Aleix Rubio, que estaran el dia 18 d’abril al Parc del Fòrum per tocar a la Telecogresca.

No obstant aquests dos no van ser els únics guanyadors de la final, ja que hi havia un tercer premi: una panera que vam sortejar entre tots els assistents i que permetrà al guanyador anar de forma gratuïta i amb un acompanyant tant a la Telecogresca com al concert d’Ariana Grande, a més de l’adquisició de CD de grups com Crossing, Màia i Raska.

Des de l’organització volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta 7a edició de l’Engresca’t, especialment a tots els grups i DJ que han confiat en nosaltres com a plataforma de llançament de la seva música als grans escenaris. Ens heu posat la feina difícil a l’hora de decidir, però ha sigut un plaer treballar amb artistes emergents d’aquest nivell.

Per més informació de la Telecogresca, així com per comprar entrades per a aquesta i poder veure en directe a grups com Zoo, La Raíz i Lili’s House i DJ com Djs From Mars i Aleix Rubio, entreu a www.telecogresca.com

Moltes gràcies per tot.  

#jomengresco

A.C. Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Panera Engresca't 2015

El gran dia s’acosta i volem informar-vos d’un altre al·licient musical que de ben segur us agradarà. Com ja us havíem anunciat, se sortejarà una panera plena de sorpreses del món de la música. Hi haurà CD signats, entrades pel concert d’Ariana Grande, entrades per a la Telecogresca...

Hi ha dues maneres d’entrar al sorteig. Si confirmes la teva assistència a l’esdeveniment de Facebook que hem creat, “Final Engresca’t 2015”, a l’entrada de la sala només caldrà que t’identifiquis i et donarem un tiquet. Si en vols més, per cada consumició de qualsevol tipus que facis a la barra també te’n donarem.

Al final de la nit farem un sorteig i el número que surti serà l’afortunat guanyador de la panera.
Molta sort, t’esperem el dia 20!

#jomengresco

Segueix llegint

Publicació Finalistes per l’Organització

Després d'una llarga deliberació per part de l’organització per decidir la resta de finalistes, tant per DJ com per grups, us portem els afortunats que participaran a la gala final el divendres 20 de febrer a la Sala Bóveda de Barcelona.

Tot i així ens hagués agradat poder agafar a més finalistes, ja que la qualitat d’aquest any ha estat magnífica, tant en la vessant de grups com en la de DJ productors. A tots aquells que, malauradament, no heu arribat a la final, us desitgem molta sort i esperem poder comptar amb vosaltres a la propera edició i també com a assistents a la gala final, on a més de poder veure les actuacions dels finalistes podreu participar en el sorteig d'una panera que inclourà entrades dobles per a la Telecogresca i el concert d'Ariana Grande a Barcelona entre altres coses.

I sense més preàmbuls, els escollits són… Lád Cúig i Lili’s House per la vessant de grups i Aleix Rubio i Roots of Anxiety per la de DJ, enhorabona als quatre! Us desitgem molta sort a la gala final.

#jomengresco

AC Telecogresca - Engresca't

Segueix llegint

Publicació Finalistes per Votacions

Músics i DJ, fans, amics, família i tots els seguidors de l’Engresca’t, ens plau anunciar-vos que, un cop tancades les votacions i comprovada la validesa dels vots, ja tenim aquí el primer DJ i els dos primers grups finalistes!

Els afortunats que actuaran a la Sala Bóveda el proper divendres 20 de febrer, en una final que començarà a les 20.30, són… Altercat i Un Gos Robant per la part de grups i Pablo Oliver per la de DJ! Enhorabona als tres!

Ben aviat sabrem la resta de finalistes, el proper dijous 5 de febrer. Quins creieu que seran els escollits?

#jomengresco

AC Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Votacions Finalitzades

Ja estem a 29 de gener, i això vol dir que la segona fase de votacions de l’Engrescat 2015 ja s’han acabat i que ja heu decidit els grups i DJ que voleu que vagin a final.

Durant els pròxims dies farem el recompte de votacions i el dia 1 de febrer publicarem els 2 grups i el DJ finalistes de les votacions que participaran a la final a la Sala Bóveda. Els finalistes seleccionats per part del jurat es faran públics el pròxim dijous 5 de febrer. Tenim molta feina per endavant, aquest any ens ho heu posat molt difícil amb tants grups i DJ de qualitat espatarrant!

Gràcies a tots per participar, per votar i, sobretot, per fer possible un any més l’Engresca’t.

#jomengresco

AC Telecogresca - Engresca't

Segueix llegint

Inscripcions

54 bandes inscrites

39 DJ inscrits

10949 vots a bandes

5230 vots a DJ