Wild Goats
guanyador
Engresca't 2017

Va tocar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Winl Goats

LeeBeats
guanyador
Engresca't 2017

Va punxar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Lee Beats

Inici Segona Fase de Votacions

Nosaltres no ens ho creiem tampoc, però ja hem arribat a 22 de gener, per tant, s’ha acabat la primera fase de les votacions de l’Engresca’t 2015! Estàveu avisats, un cop comença el concurs tot passa massa de pressa!

Aquests dies han servit per fer un primer filtre on només les bandes i DJ que han aconseguit més de 50 vots han passat a la següent fase del concurs. Enhorabona a tots els que ho hagueu aconseguit, rebreu un e-mail de l’organització properament per comunicar si passeu el tall.

Recordem també que ja ha començat la segona fase de votacions, que serà la decisiva i on continuarà la lluita per saber quins seran els dos primers finalistes de grups i el primer finalista de DJ. Teniu fins el dia 28 de gener a les 23.59 per poder fer les vostres votacions.

Des de Telecogresca volem donar les gràcies a tots aquells que heu escoltat als concursants i heu participat donant el vostre vot. Tanmateix, us encoratjem a continuar escoltant la Ràdio de l’Engresca’t i a participar en la segona fase de votacions per tal que els vostres grups i DJ preferits arribin a la final de l’Engresca’t 2015.

Segueix llegint

Inici de les votacions

Les inscripcions ja s’han tancat i ara serà el moment de votar! El dia 18 de gener a les 18.00 comença la primera fase de votacions, que acabarà el dia 21. Durant aquests quatre dies, cada grup i DJ haurà d’aconseguir un mínim de 50 vots per tal de passar a la següent fase. Tots els vots quedaran acumulats per a la següent ronda, en la que es decidiran els grups i el DJ que passaran a la final per votacions.

El funcionament és senzill. Es podrà votar a un mateix grup o DJ una vegada cada dia, però en un mateix dia es poden votar tants artistes com es vulgui. Per tal de votar, l’usuari només s’ha d’identificar amb el seu compte personal de Facebook.  

Us animem a votar als grups i DJ que creieu que mereixen passar de ronda, i així els hi donareu una primera empenta imprescindible per seguir.

Per últim, voldríem recordar que l’organització té el dret reservat de desqualificar aquells grups i DJ que infringeixin les normes del concurs.

Per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres enviant un e-mail a engrescat@telecogresca.com i us respondrem el més ràpid possible. Molta sort a tots els participants!

Segueix llegint

Tancament Inscripcions Engresca't 2015

Tanquem el període d’inscripcions de l'Engresca’t 2015 amb una llista de 162 grups i DJ validats fins el moment, reafirmant així l’èxit d’aquest i consolidant la continuïtat del concurs any rere any.

 

A les inscripcions d’enguany ha destacat la gran varietat d'estils dels participants, com també de grups amb sons innovadors que de ben segur no ens deixaran indiferents a cap de nosaltres. Aquest és un gran incentiu perquè us animeu a escoltar la Ràdio de l'Engresca’t i poder gaudir i valorar així la música dels grups i DJ inscrits al concurs.

 

Tingueu en compte també que des del diumenge 18 fins al dimecres 21 estarà oberta la primera fase de votacions, on els artistes hauran d’acumular un mínim de 50 vots per poder passar a la següent fase. Així que ja sabeu, si teniu algun grup o DJ en ment i creieu que es mereix passar a la següent fase doneu-li suport amb un vot i impulseu-lo a guanyar el concurs!!

 

I recordeu participants, si encara no teniu el perfil complet, podeu modificar-lo fins el dissabte a la nit per tal de poder ser validats abans que comencin les votacions!!


A.C. Telecogresca - Engresca't

Segueix llegint

Canvis Engresca't 2015

Enguany es celebra la 7a edició de l'Engresca't i, com ja sabeu, any rere any Telecogresca treballa per fer un passet endavant en el concurs. Fa 2 anys es va crear la vessant de DJ, un pas endavant per diferenciar-se de diversos concursos. 
 
Tot just aquest any fem un pas important que creiem que pot ser molt positiu per a nosaltres i per a tots els participants. Aquest pas endavant es composa de dues parts: la primera d'elles és que al concurs de DJ li hem canviat el format, ara és per a DJ productors. 
 
L'altre canvi, i per a nosaltres, el més important, és l'acord de col·laboració al que hem arribat amb el Grup Flaix. Què vol dir això? En el cas de grups l'emisora Radio Flaixbac serà la gran col·laboradora del concurs i pels DJ ho serà Flaix FM. Això repercutirà també en que hi haurà membres del jurat (tant de grups com de DJ) que formen part o de Flaixbac o de Flaix FM. No només això, a més ajudaran en la tria dels finalistes que es fa des de l'organització. 
 
Esperem que el nou acord faci que sigueu molts més els que us animeu a participar.
 
Aprofitem doncs un dels tòpics de Flaix FM per fer-vos saber que aquesta edició serà 
 
L'ENGRESCA'T DEL RITME 
 
#jomengresco15
 
A.C.Telecogresca - Engresca’t

 

Segueix llegint

Resum segona setmana d’inscripcions

Continuem en període d'inscripcions per a l'Engresca't 2015!

Tot just començada la tercera setmana la participació segueix creixent, però encara falta aquell amic teu que t'escalfa l'orella amb la guitarra quan vas a fer una cervesa a casa seva, o l'altre que cada vegada que el veus et fa escoltar la cançó que acaba de produir.

A més aquest any l’Engresca’t ve acompanyat de moltes novetats, estigueu al cas, que no trigarem gaire en destapar-les!

Recorda que la inscripció és gratuïta: no hi tens res a perdre!

T'hi esperem!

A.C.Telecogresca - Engresca’t

Segueix llegint

Inscripcions

37 bandes inscrites

12 DJ inscrits