Wild Goats
guanyador
Engresca't 2017

Va tocar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Winl Goats

LeeBeats
guanyador
Engresca't 2017

Va punxar en el festival
musical universitari més emblemàtic
del país

Lee Beats

Resum primera setmana d’inscripcions

Ha enllestit la primera setmana d'inscripcions a l'Engresca't! Després d'uns trepidants primers dies ja tenim inscrits 15 grups i 8 DJ productors! Mentre alguns d’ells estan acabant de completar el seu perfil, esperem que la participació segueixi creixent fins la clausura d'aquesta primera etapa, que serà el 14 de gener.

Com ja sabeu el grup i el DJ guanyadors seran els afortunats de poder tocar en viu a la propera Telecogresca i, a més, el primer tindrà l'oportunitat de gravar un disc i el segon s’emportarà un curs de l’escola de DJ EUMES valorat en 600€. Per tant ja podeu anar avisant als amics i col·legues que sempre donen la tabarra amb la seva música i obligueu-los a apuntar-se! Aquest any es pronostica un concurs i una festa inoblidables, no us ho podeu perdre!

Segueix llegint

L'Engresca't 2015 obre inscripcions

Un any més l'Engresca't, el concurs per a grups i DJ emergents que organitza la Telecogresca, torna a ser aquí!

Avui dia 8 de desembre obrim el període d'inscripcions per tal de brindar la possibilitat a tots els grups i DJ emergents de caire nacional, indiferentment de l'estil de música, de tocar a la Telecogresca 2015.

Així doncs, si teniu un grup o sou DJ Productors no deixeu passar aquesta gran oportunitat de participar en un concurs com aquest. Els finalistes tocaran el dia de la final i seran jutjats per un jurat format per professionals de la música i l'espectacle. A més, rebran una gravació de la seva actuació a la final. Els guanyadors, a més de formar part del cartell de la Telecogresca 2015, el millor festival universitari del país, en el cas del grup també comptarà amb la gravació d'un EP amb l’estudi Casafont i la masterització de la seva gravació per Hit Makers Mastering i en el format de DJ oferim un curs valorat en 600€ de l'escola EUMES.

Per qualsevol dubte referent als detalls del concurs podeu consultar aquí les bases dels grups i aquí les dels DJ.

I no oblideu que teniu fins el dimecres 14 de gener per entrar a formar part de l'Engresca't 2015! Feu ús del compte de Twitter @engrescat_tgk per seguir les notícies del concurs dia a dia.

Segueix llegint

Actuacions Gala Final Engresca't 2014

Us vau perdre l'actuació d'algun grup a la final de l'Engresca't? Teniu ganes de tornar-les a veure? Si és així esteu de sort, AVED Producciones ens porta els vídeos de les actuacions dels grups a la gala final! Disfruteu-los!!

Segueix llegint

Telecogresca 2014

Diuen que una imatge val més que mil paraules, així que fent cas a aquesta cita us deixem amb un dels premis del concurs.

 

Moltíssimes felicitats!!

Segueix llegint

L'Engresca't 2014 abaixa el teló

El passat 14 de febrer en una nova nit màgica per a la música emergent va celebrar-se la final de la 6a edició de l’Engresca’t que va combinar les actuacions dels finalistes de grups: Sotrac, Alejandra Pizarnik i Holy Bouncer, i DJ: Te Jodes y Bailas i Julio Corrales. La Sala Salamandra plena i amb un jurat de luxe va coronar a Raska i DJ Dulo.

 

Des de l’organització volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta 6a edició de l’Engresca’t i especialment a tots els grups i DJ que han confiat amb nosaltres com a plataforma de llançament de la seva música als grans escenaris, ens heu fet gaudir moltíssim de la feina.

 

Aprofitem per recordar-vos que la millor festa universitària i un dels festivals musicals més antics del país, la Telecogresca, és el dia 5 d’abril.

Podeu trobar tota la informació a www.telecogresca.com.

 

Moltes gràcies per tot.  

 

#Jomengresco

 

 

 

Segueix llegint

Inscripcions

37 bandes inscrites

12 DJ inscrits