Participacions

Engresca't 2016

Informació

BUL KAK

Estil
Folk-rock
Ubicació
Tarragona
Pàgina web
https://bulkakoficial.bandcamp.com/releases

Tot va començar el febrer de 2013, quan membres de l’antic grup Skalfats ens vam unir amb membres de Rapapolvo, tots ells coneguts de l’institut. Teníem ganes de trobar quelcom diferent, una manera de fer les cançons a la nostra manera.

Vam començar fent concerts de petit format a bars i a festes privades d’amics. Però com tot, vam anar canviant, alguns components van marxar i en van arribar de nous, i amb ells noves idees que ens encaminaren al que som avui en dia. 
Va ser aquí quan ens vam plantejar la necessitat de deixar petjada i de gravar el que seria la nostra primera Maqueta. Vam anar creant cançons pròpies, compaginant-ho amb concerts a festes universitàries i festes majors de pobles, com Lilla; per tal de fer una mica de caixa.

Al maig de 2015, després de dos intensos mesos de gravació a l’Estudi 6db, vam guanyar el concurs de les barraques de Santa Coloma de Farners, fet que ens conduiria a tocar aquell mateix setembre amb grups com The Toy Dolls i Strombers.

Actualment estem acabant de fer els darrers preparatius per tal de presentar la Maqueta tal i com es mereix. Alhora, estem treballant en nous temes per tal de poder fer un concert nostre de cap a peus. 


El nostre estil

És difícil trobar una paraula que doni nom al nostre estil, es pot dir que encara ens estem definit. A la nostra maqueta hi sonen estils com el Rock, l’Ska i el Reggae amb la particularitat d’instruments com la flauta travessera i l’acordió. 

Membres

Oriol Sech
Bateria
Fernando Álvarez
Acordió
Toni Rovira
Baix
Oriol Cervera
Veu i show
Francesc Porta
Guitarra rítmica
Sergio Granada
Guitarra solista
Gonzalo Bañeres
Veu i flauta

Multimèdia

TítolArtistaOpcions
No s'han trobat resultats.