Participacions

Engresca't 2014 Engresca't 2015

Informació

The Jamps

Estil
Rock Alternatiu / Punk-Rock
Ubicació
Cabrera de Mar
Pàgina web
http://thejamps.com/

 

THE JAMPS

 

Som un grup de música format per Jordi Mestres, Arnau Puigventós, Martí Figueras i Sergi Rovira que ens vam reunir a finals de 2008 per fer allò que més ens agrada, tocar música. Ens definim com a grup de rock alternatiu caracteritzat per uns ritmes i so contundent amb melodies influenciades del pop.

 

 

 

RECORREGUT

 

Després d’haver estat tocant versions dels grups referents per nosaltres vam decidir començar a composar els nostres propis temes. A partir d’aquí van sorgir els primers concerts i l’oportunitat de gravar la nostra primera maqueta “Esquizofrenia Vecinal”(2010) a WheelSound Studio. Al llarg d’aquests anys hem realitzat diversos concerts en sales de Barcelona (Razz2, Razz3, Mephisto), Badalona (Estraperlo), Mataró (Sala CLAP) i també en ciutats i pobles del Maresme.

 

Amb la publicació de la nostra segona maqueta “Perduts pel temps” (2013) gravat i mesclat a WheelSound Studio per Txosse Ruiz, amb el que hem creat noves cançons,  i la incorporació d'un tècnic de llums propi, esperem poder proporcionar un bon directe, i fer molts concerts.

 

 

 

ON ENS PODEU TROBAR?

 

A part de la web de The Jamps, tenim Facebook i You Tube, on hi anem posant els vídeos de les nostres actuacions i les cançons del nostre nou treball.

 

Així que ja sabeu… You Tube :

 

https://www.youtube.com/user/thejampsmusic

 

Facebook :

 

https://www.facebook.com/thejamps

 

I al lloc on ens podreu tocar, escoltar i també ballar amb nosaltres... Als nostres concerts!

 

Membres

Jordi Mestres Carbonell
Guitarra i Veu
Arnau Puigventos Carbonell
Baix i Veus
Martí Figueras Paret
Guitarra i Veus
Sergi Rovira Ruiz
Bateria

Multimèdia

TítolArtistaOpcions
No s'han trobat resultats.