Participacions

Engresca't 2016

Informació

BONK3RS

Estil
EDM
Ubicació
Reus
Pàgina web
https://soundcloud.com/djsbonkers

Bones!

Som Dj's BONK3RS, un grup de dj's format per Mario Ferré, Pol Prous i Pau Adzerias. Tot i ser tres membres, en aquest concurs només participarem amb el Mario Ferré i el Pol Prous.  El nostre estil de música preferit és l'EDM (Electronic Dance Music), dins de l'estil de la música electrònica, ens agrada punxar: Electro House, Big Room, Progressive House, Deep House, Melbourne Bounce i Hardstyle.

D'altra banda, a les festes posem música que li sigui coneguda a la gent, ja que ens agrada que la gent disfruti també de la nostra música. Per tant intentem posar la música que és més comercial dins de l'estil que ens agrada més.

A més, el món de la producció de música electrònica també ens agrada. És per això que ens reunim per intentar produir cançons i elaborar els nostres propis mashups o bootlegs.

Nosaltres fem festes des de 2013 amb el nostre propi equip. Les nostres actuacions s'han realitzat dins la provincia de Tarragona a localitats com Reus, Prades o Cornudella de Montsant, on en alguna d'elles hi hem actuat per festa major, entre altres festes. Cada vegada intentem tenir el nostre equip de so i d'il·luminació més complet i millor. Per això ens esforcem tant per muntar les festes, perquè la música és la nostra passió i ens agradaria poder dedicar-nos a això professionalment.

Membres

Mario Ferré Ferrandis
Dj
Pol Prous Marimon
Dj

Multimèdia

TítolArtistaOpcions
No s'han trobat resultats.