Participacions

Engresca't 2017 Engresca't 2018

Informació

REDGLAZZ

Estil
House, Future, Techno & Bass
Ubicació
Canovelles, Barcelona
Pàgina web
https://soundcloud.com/djredglazz

◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊

Nascut a Barcelona i amb més de cinc anys d'experiència en el món del Deejay y la Producció, destaca sobretot pel seu coneixement de pista i selecció musical.

I a més, del seu gran ventall de gèneres musicals hi destaquen House, Future, Techno i Bass House com a uns dels gèneres que més domina. Això, juntament amb les seves arrels franceses i llatines, li dona un aire fresc a les seves sessions com cap altre.

Membre del colectiu PHONOSEEKERS, deejay a la Disaster Party BCN i guanyador del #viveahoracampdj de Ron Barceló (celebrat l'any 2016 a Gandía), ha punxat a festivals com Musik N Viu Granollers, discos del nivell de Sr.Lobo, Backstage Granada o 2046 Granollers i festes majors del estil de La Garriga i Canovelles.

Actualment produïnt els seus propis temes en diverses discografies reconegudes internacionalment com Defco Records, Filthy Sounds Records o Fucking Egg Records, es mou entre el món del deejay i la producció colaborant amb projectes com el Bit a Beat.

 

"Em presento al concurs de l'Engresca't amb aquesta sessió basada en una mescla de 'clàssics' amb unes pinzellades de Future i Bass House. Espero poder demostrar a la final tot el material que tinc preparat!"

◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊

Membres

REDGLAZZ
Deejay i Productor

Multimèdia

TítolArtistaOpcions
 Engresca't w/ REDGLAZZREDGLAZZ

Track list

Tracklist:

00:00 - 04:00 Add Suv (Armand Van Helden Remix) - Uffie & Pharrell Williams
04:00 - 05:35 Roll The Bass (Tom Budin Remix) - Major Lazer
05:40 - 11:50 One More Time (Uwe Heinrich Adler Remix) - Daft Punk
12:00 - 15:30 Falling Deeper (Dave Winnel's Remix) - Robbie Rivera (ft.Shawnee Taylor)
15:30 - 16:12 Traphunta' - Redglazz & VRJ
16:12 - END The Adrealine Island (Alex Prigenzi Club Mashup) - Lush & Simon Vs. Pendulum