Entrevista Casafont

Casafont ha estat col·laborador de l'Engrescat des del naixement del concurs. Com va ser la primera presa de contacte entre les dues parts? Quines expectatives hi teníeu dipositades a l'inici del certamen?

Des de l'inici hi va haver bona sintonia amb els organitzadors. La primera presa de contacte va ser molt fructífera. La primera reunió la vam fer a una petita sala de què l'associació de la Telecogresca disposa al campus nord de la UPC. Per la meva part vaig descobrir que hi havia molta gent involucrada a la Telecogresca i que ho tenien molt ben organitzat. L'expectativa de formar part d'un concurs seriós i ben organitzat va quedar sobrepassada. Estem molt contents de la col·laboració que hem anat fent. Els responsables del concurs han anat canviant però l'esperit és el mateix.

Després d'haver participat en cinc edicions (actualment la sisena), què destacaries de la progressió del concurs? I dels grups participants?

El concurs ha anat guanyant popularitat i maduresa. Crec que un fet molt destacable és que des de bon principi s'ha buscat la transparència i el joc net. Tant a les votacions per web, com a la votació a la fase final del jurat.

Segons la vostra opinió, en quins aspectes hauria de millorar l'Engresca't?

S'ha arribat a un punt molt bo, potser un dels reptes és mantenir la qualitat organitzativa i l'esperit independent al mateix temps que se segueixi creixent en difusió i premis.

Tot i formar part de gèneres musicals diferents, quins punts tenen en comú els respectius guanyadors del concurs?

Viuen la música, tenen talent, il·lusió i moltes ganes de treballar.

Quins beneficis us ha aportat la col·laboració amb l'Engresca't? És difícil en el moment actual donar suport a iniciatives com aquesta?

La possibilitat de conèixer nous artistes, i de manera recíproca la visibilitat que ens dóna al sector. Econòmicament és difícil, però les ganes ho superen tot.


AC Telecogresca - Engresca't


Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer en comentar!

Per poder comentar, has d'haver iniciat sessió