Entrevista CutOff

- Avui estem amb Mischa Völzke , product manager de l'empresa de tecnologia musical CutOff.es , empresa col·laboradora del concurs de Djs l'Engresca't 2014 ! Si et sembla comencem amb l'entrevista.

- Per a aquells que no ho sàpiguen.
Com definiríeu el projecte de Cutoff?

Cutoff és una botiga d'articles de producció i so per a músics i discjòqueis tant professionals com aficionats. Som experts en electrònica musical des de 2005 . El nostre objectiu és aconseguir que trobis exactament el que necessites i proporcionar les eines per a que treguis el màxim partit a la teva creativitat. Valorem molt donar un tracte personalitzat a cada client. Disposem d'un Showroom a Barcelona ( C / Rocafort 240 Entresòl 2a ) on tenim les últimes novetats del sector. M'agradaria convidar a tothom qui vulgui passar-se per conèixer-nos, així com tots els productes que oferim .

- Coneixíeu el Engrescat abans de participar com col·laboradors? Quina és la vostra participació dins de l'actual edició del concurs ?

No hi havia tingut el plaer de conèixer-vos fins ara. En aquesta edició participarem com a part del jurat i també cedim un dels premis del concurs del Dj.

- Quines han estat les raons per les quals heu decicit implicar-vos en el Engrescat 2014?

Una persona de la nostra confiança ens va parlar molt bé de la vostra proposta i no vam voler deixar escapar aquesta oportunitat i aportar així el nostre gra de sorra.

- Quina és la vostra percepció sobre l'estat actual de la múscia electrònica ?

Actualment la música electrònica està tenint més difusió que mai però també això fa que estigui perdent part de la seva essència. Això no vol dir que sigui directament cosa negativa, però si cal filtrar el bo del dolent. El realment difícil en aquesta situació és aprendre a distingir la bona música del que no ho és tant, però per a això l'important és conèixer d'on prové. El punt positiu de tot això és que la música electrònica ja està ben vista per molts artistes que durant anys van estar en el ple underground i ara són gairebé més coneguts que algunes estrelles del Pop i actuen cada cap de setmana a una ciutat diferent punxant música underground.

- Segons la vostra opinió , quines característiques ha de tenir un bon DJ per "triomfar"?

Són diversos els factors que porten a un Dj a triomfa . Si vols arribar a alguna cosa cal tenir constància i una rutina de treball. Sense esforç les coses no s'aconsegueixen. Això no és una garantia per triomfar però segur que sense ella no s'arriba molt llun . Avui en dia ja no és suficient ser bon Dj i connectar amb el públic, el mercat t'obliga a ser també productor per tenir major visibilitat, en resum com més gran sigui la teva preparació més fàcil ho tindràs. El mercat demana productes i cal cuidar cadascun dels aspectes del mateix, com són el nom, l'estil musical, la imatge, el web, xarxes socials, etc, per posicionar-te. Avui en dia hi ha molta competència i d'alguna manera cal desmarcar de la resta.

- Coneixeu DJ emergents que hagin aconseguit posicionar-se en l'escena de la música electrònica ?

Si, algun client nostre ho ha aconseguit. Impossible no hi ha res però em reitero en el que s'ha comentat en lapregunta anterior. Treball , treball i més trebal ! És clar que si el producte no és bo tampoc el treball porta enlloc . Cal cuidar tots els aspectes!

- Alguna cosa més que ens vulguis comentar a nosaltres i / o tots els participants ?

Que ja tinc ganes que comenci. Molta sort a tots els participants!

- Moltíssimes gràcies per haver respost les preguntes !

Gràcies a vosaltres per deixar-nos a participar en la vostra proposta

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer en comentar!

Per poder comentar, has d'haver iniciat sessió