Finalistes per l'Organització Engresca't 2016

Després d'una llarga deliberació per part de l’organització per decidir la resta de finalistes, tant per DJ com per grups, us portem els afortunats que participaran a la gala final el divendres 12 de febrer a la Sala Apolo 2 de Barcelona.

Tot i així ens hagués agradat poder agafar a més finalistes, ja que la qualitat d’aquest any ha estat magnífica, tant en la vessant de grups com en la de DJ productors. A tots aquells que, malauradament, no heu arribat a la final, us desitgem molta sort i esperem poder comptar amb vosaltres a la propera edició i també com a assistents a la gala final, on a més de poder veure les actuacions dels finalistes podreu participar en el sorteig d'una panera que inclourà entrades dobles per a la Telecogresca entre altres coses.

I sense més preàmbuls, els escollits són… BUL KAK i RUIDO ILEGAL per la vessant de grups i BONK3RS i JVST US per la de DJ productors, enhorabona als quatre! Us desitgem molta sort a la gala final.

#jomengresco

AC Telecogresca - Engresca't

Comentaris

La MeNT 20 de gener de 2016 20:42

Podríais haber escogido a estilos de música diferentes, no únicamente rock/folck o punk/ska. No hay sitio para otra música que no sea más de lo mismo?


Per poder comentar, has d'haver iniciat sessió