Inici Segona Fase de Votacions

Nosaltres no ens ho creiem tampoc, però ja hem arribat a 22 de gener, per tant, s’ha acabat la primera fase de les votacions de l’Engresca’t 2015! Estàveu avisats, un cop comença el concurs tot passa massa de pressa!

Aquests dies han servit per fer un primer filtre on només les bandes i DJ que han aconseguit més de 50 vots han passat a la següent fase del concurs. Enhorabona a tots els que ho hagueu aconseguit, rebreu un e-mail de l’organització properament per comunicar si passeu el tall.

Recordem també que ja ha començat la segona fase de votacions, que serà la decisiva i on continuarà la lluita per saber quins seran els dos primers finalistes de grups i el primer finalista de DJ. Teniu fins el dia 28 de gener a les 23.59 per poder fer les vostres votacions.

Des de Telecogresca volem donar les gràcies a tots aquells que heu escoltat als concursants i heu participat donant el vostre vot. Tanmateix, us encoratjem a continuar escoltant la Ràdio de l’Engresca’t i a participar en la segona fase de votacions per tal que els vostres grups i DJ preferits arribin a la final de l’Engresca’t 2015.

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer en comentar!

Per poder comentar, has d'haver iniciat sessió