L’Engresca’t 2015 abaixa el teló

El passat 20 de febrer, en una nit màgica de música emergent es va celebrar la final de la 7a edició de l’Engresca’t que va combinar les actuacions dels finalistes de grups: Un Gos Robant, Lili’s House, Altercat i Lád Cúig amb les dels DJ productors: Roots Of Anxiety, Pablo Oliver i Aleix Rubio. La Sala Bóveda es va omplir de gom a gom per gaudir de les seves magnífiques actuacions i el jurat, juntament amb el vot popular instaurat en aquesta edició, van coronar al Lili’s House i a Aleix Rubio, que estaran el dia 18 d’abril al Parc del Fòrum per tocar a la Telecogresca.

No obstant aquests dos no van ser els únics guanyadors de la final, ja que hi havia un tercer premi: una panera que vam sortejar entre tots els assistents i que permetrà al guanyador anar de forma gratuïta i amb un acompanyant tant a la Telecogresca com al concert d’Ariana Grande, a més de l’adquisició de CD de grups com Crossing, Màia i Raska.

Des de l’organització volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta 7a edició de l’Engresca’t, especialment a tots els grups i DJ que han confiat en nosaltres com a plataforma de llançament de la seva música als grans escenaris. Ens heu posat la feina difícil a l’hora de decidir, però ha sigut un plaer treballar amb artistes emergents d’aquest nivell.

Per més informació de la Telecogresca, així com per comprar entrades per a aquesta i poder veure en directe a grups com Zoo, La Raíz i Lili’s House i DJ com Djs From Mars i Aleix Rubio, entreu a www.telecogresca.com

Moltes gràcies per tot.  

#jomengresco

A.C. Telecogresca - Engresca’t

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer en comentar!

Per poder comentar, has d'haver iniciat sessió