L'Engresca't 2015 obre inscripcions

Un any més l'Engresca't, el concurs per a grups i DJ emergents que organitza la Telecogresca, torna a ser aquí!

Avui dia 8 de desembre obrim el període d'inscripcions per tal de brindar la possibilitat a tots els grups i DJ emergents de caire nacional, indiferentment de l'estil de música, de tocar a la Telecogresca 2015.

Així doncs, si teniu un grup o sou DJ Productors no deixeu passar aquesta gran oportunitat de participar en un concurs com aquest. Els finalistes tocaran el dia de la final i seran jutjats per un jurat format per professionals de la música i l'espectacle. A més, rebran una gravació de la seva actuació a la final. Els guanyadors, a més de formar part del cartell de la Telecogresca 2015, el millor festival universitari del país, en el cas del grup també comptarà amb la gravació d'un EP amb l’estudi Casafont i la masterització de la seva gravació per Hit Makers Mastering i en el format de DJ oferim un curs valorat en 600€ de l'escola EUMES.

Per qualsevol dubte referent als detalls del concurs podeu consultar aquí les bases dels grups i aquí les dels DJ.

I no oblideu que teniu fins el dimecres 14 de gener per entrar a formar part de l'Engresca't 2015! Feu ús del compte de Twitter @engrescat_tgk per seguir les notícies del concurs dia a dia.

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer en comentar!

Per poder comentar, has d'haver iniciat sessió