Últims dies votacions!

Tal i com està previst en el calendari, aquest diumenge dia 10 a les 23.55 hores es tancaran les votacions de l’Engresca’t 2016 i, després de comprovar la validesa dels vots als diferents participants, el proper dimarts dia 12 publicarem els finalistes que heu escollit amb els vostres vots!

Aquest any les votacions estan molt renyides i no hi ha res decidit encara, pel que el vot de qualsevol de vosaltres pot acabar de decidir els finalistes per votacions! Per aquest motiu us animem a escoltar a tots els participants a la ràdio de la web i a votar als que més us agradin, recordant que podeu votar a un mateix grup o DJ una vegada cada dia, però que en un mateix dia es poden votar tants artistes com es vulgui.

Per últim, volem agrair la participació a tothom. Estem veient molta implicació per part dels votants i una gran qualitat en els artistes que ens està posant molt difícil decidir els dos grups i els dos DJ finalistes escollits per l’Organització i una representació del jurat de la final que seran publicats el 20 de gener.

#jomengresco

A.C. Telecogresca - Engresca’t

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer en comentar!

Per poder comentar, has d'haver iniciat sessió