Publicació Finalistes per l’Organització

Després d'una llarga deliberació per part de l’organització per decidir la resta de finalistes, tant per DJ com per grups, us portem els afortunats que participaran a la gala final el divendres 20 de febrer a la Sala Bóveda de Barcelona.

Tot i així ens hagués agradat poder agafar a més finalistes, ja que la qualitat d’aquest any ha estat magnífica, tant en la vessant de grups com en la de DJ productors. A tots aquells que, malauradament, no heu arribat a la final, us desitgem molta sort i esperem poder comptar amb vosaltres a la propera edició i també com a assistents a la gala final, on a més de poder veure les actuacions dels finalistes podreu participar en el sorteig d'una panera que inclourà entrades dobles per a la Telecogresca i el concert d'Ariana Grande a Barcelona entre altres coses.

I sense més preàmbuls, els escollits són… Lád Cúig i Lili’s House per la vessant de grups i Aleix Rubio i Roots of Anxiety per la de DJ, enhorabona als quatre! Us desitgem molta sort a la gala final.

#jomengresco

AC Telecogresca - Engresca't

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer en comentar!

Per poder comentar, has d'haver iniciat sessió