Tancament Inscripcions Engresca't 2015

Tanquem el període d’inscripcions de l'Engresca’t 2015 amb una llista de 162 grups i DJ validats fins el moment, reafirmant així l’èxit d’aquest i consolidant la continuïtat del concurs any rere any.

 

A les inscripcions d’enguany ha destacat la gran varietat d'estils dels participants, com també de grups amb sons innovadors que de ben segur no ens deixaran indiferents a cap de nosaltres. Aquest és un gran incentiu perquè us animeu a escoltar la Ràdio de l'Engresca’t i poder gaudir i valorar així la música dels grups i DJ inscrits al concurs.

 

Tingueu en compte també que des del diumenge 18 fins al dimecres 21 estarà oberta la primera fase de votacions, on els artistes hauran d’acumular un mínim de 50 vots per poder passar a la següent fase. Així que ja sabeu, si teniu algun grup o DJ en ment i creieu que es mereix passar a la següent fase doneu-li suport amb un vot i impulseu-lo a guanyar el concurs!!

 

I recordeu participants, si encara no teniu el perfil complet, podeu modificar-lo fins el dissabte a la nit per tal de poder ser validats abans que comencin les votacions!!


A.C. Telecogresca - Engresca't

Comentaris

Albert Juanola 15 de gener de 2015 16:37

Es poden seguir penjant sessions?


Per poder comentar, has d'haver iniciat sessió